Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyemen 2 fél között...

A munkahelyemen 2 fél között konfliktus helyzet alakult ki, hogyan próbáljam őket megbékíteni?

Figyelt kérdés
Mit mondjak nekik, hogy kibékítsem őket?

tegnap 11:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És tudom hogy sok az ilyen vezető akik tesznek rá az ilyen problémára, de én ezt nemszeretem és szeretném megoldani
tegnap 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Műszakvezetőként sem dolgot mások gyerekes viselkedése miatt a konfliktusokat kezelni. Beavatkozni már csak akkor érdemes, ha a munkájukra is kihatással van.
tegnap 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:

8: De a tiszteletlenséget is írom. És abba viszont már beletartozhat a két dolgozó közti konfliktus is. Esetemben direkt szórakozásból kötözködött, kiabált, beszólogatott, játszott az idegeimmel. Ahogy írom, itt a panasz után el lett vele beszélgetve, és különraktak minket. Majd nem sokra rá kirúgták, mert valakit megfenyegetett, hogy munka után megveri.

Ellenben odahaza egy hasonló esetben hiába panaszoltam be az illetőt. A főnök csak valami nagyon lightos ejnye-bejnyét mondott neki, de érdemben semmit nem csinált. Végül pár hónapra rá jött egy leépítés, amibe beleestem. Ha nem így történik, előbb-utóbb lehet hogy vér folyt volna.

tegnap 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne próbálj békíteni. Ha az egyik kihasználta a másikat, vagy visszaélt a bizalmával, milyen jogon várnád el, hogy kibéküljön vele? Azt kell elmondani, hogy a személyes konfliktus nem mehet a munka rovására, mert annak munkaügyi következményei lehetnek. Nem a konfliktus miatt, hanem mert nem végezte el jól a feladatát.
tegnap 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
És mért fontos, hogy kibékítsd őket? Ha a munkájukat nem végzik emiatt, akkor nem kibékíteni kell őket, hanem kirúgni.
tegnap 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!