Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy utasítod el szépen ha új...

Hogy utasítod el szépen ha új kolléga megkérdezi mennyivel vettek fel úgy hogy ne legyen belőle sértődés később?

Figyelt kérdés
tegnap 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#8: szoktál furcsaságokat írni, de ez most kifejezetten rossz tanács.

Miért lenne kötelező elmondania a fizetését, ha valaki mond egy jó indokot? Ez jelenti nálad a határhúzást?

tegnap 11:54
 12/19 A kérdező kommentje:

Nekem az új kollégám.

Persze, itt mindenki bunkón visszaválaszolna. Ketten vagyunk az irodában, ha most azt mondom, hogy magánügy, elásom magam nála. És ebből csak bajom származik a későbbiek során mert már nem fog kedvelni. Igen, ő volt az indiszkrét, de most nem erről szól a kérdés.

tegnap 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod hogy ugy tudod hogy ceges szabaly a fizetesek titkossaga. Ha eroskodik, megkerded hogy miert o mennyit keres. Aztan bekamuzol feleannyit, oruljon csak maganak.
tegnap 12:08
 14/19 Katona Dius ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig azt mondtam, hogy ne haragudj, de titoktartásit írtam alá, ami rögzítette a fizetést is. Nem szeretném elmondani, mert félek, ha kiderül, akkor a főnök megorrol rám.
tegnap 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, itt mindenki bunkón visszaválaszolna."

Szóval neked az bunkó, hogy "erről nem szeretnék beszélni, ezt magánügynek tartom".

Akkor szenvedj tovább.

tegnap 13:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"ha most azt mondom, hogy magánügy, elásom magam nála"

Vannak nálad bajok.

tegnap 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Ezekre sosincs jó válasz. Én is viszonylag új vagyok, 3 hónapja vagyok ezen a munkahelyen. Eleinte vonattal jártam, most busszal, mivel vármegye bérletem van. Reggelente nem szeretek beszélgetni, korán kelek, eleve a buszom is 7-kor megy. Múlt héten hétfőn szó szerint elkezdett velem kiabálni reggel a buszmegállóban a kolléganőm, hogy mondjam meg, ha vele nem akarok beszélni. De ez nincs így, egyszerűen fáradt vagyok.
tegnap 13:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha nyuszi vagy neki nem válaszolni akkor mondd azt hogy a minimálbért kapod meg.
tegnap 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Mondj kevesebbet.

Vagy azt, hogy nekem jónak tűnt az ajánlat, de a nettót még nem tudom. És a tied mennyi?

tegnap 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!