Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A portások takarítók állandó...

A portások takarítók állandó szerelők miért állítják le tartják fel mindig az embereket? Hogy rázzam őket le?

Figyelt kérdés

Ha beszéltem velük 2 szót is, merthát ismerem ember ő is én is, de azután rámszállnak valahogy.

A portás barom kerdésekkel feltart nem èrem el a buszom sem, a takarító meg leall pletykálni meg ilyenek ha épp az irodában térül fordul.

De bunkó se akarok lenni így udvariasan szólok csak hogy megy a buszom, vagy hajtás van túlórámázok hataridők vannak. És veszik ugyan a lapot, de még képesek megsértődni, a szerelők már trágárkodnak beszologatnak is.

Meh a portásra visszaterve ha érkezem a meloba de feltart, akor ez miatt hiába értem a munjahelyre be időben mire felérek az irodaba a helyemre mwr késésnek könyveli el a főnök.

De ha meg gyorsan elmegyek jóreggeltezve köszönve a portas mellett akkor az elkezdi ezeket a játszmáit hogy kerdez vmit lerázom erre én vagyok akihez nem lehet hozzászólni meg ilyenek.

A korábbi portásnál már a főnök segitett nekem abban hogy egyszerre indultunk el a cégtől haza hogy legyen "alibim" kimenni az ajtón, hogy csak köszönök.

Mivel neki jeleztem hogy miért nincs 2 kijárat a cégtől amikor ez tűzesetre is szabálytalan, meg azon agyaltam ha guggolva hasonkúszva mennék ki a cégtől, bakker a portás akkor is lát mert az is belatható szögben van. Képtelenség ki be menni a cégnél úgy hogy ne találkozzak vele.

Es ma is be kell mennem tulorázni egyedul leszek a cégnél,(jan.közepéig olyan hajtás van mint atom), de erre azt hiszik akik bent vannak ilyenkor(takarítók meg ezek), hogy akkor simán beszelgetunk majd, de én jelzem hogy dolgozok, (a szombat nem egésznap mert hivatalosan zárva is vagyunk, igy nem leszek kész sem, nagyon pörögni kell pl lenne egy 8 orás melod szunet nelkul de 13 kor bezárnak igy hetfon a stombati maradek is a nyakadban van es soha nem éred magad utol de hetfon még 10 masik feladatot is rádsóznak)de ha szólok ilyen "laza szombatokon" hogy dolgozom, állandoan megy akkor a sértődés meg azt hiszik hogy en ilyen kivagyok mivagyok királylánynak hiszem magam biztos, azért nem állok le beszelgetni.

Azután meg ugye már éhes is vagyok húznám haza a belem gyorsan, megint semmi kedvem még leállni.

Na szoval készülök meloba es gyomorgörccsel indulok el.

Hogy oldjam ezt meg?

nov. 23. 06:03
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja és az is zavar azt sem tudom hogy oldjam meg mikor pl kimennék szünetek alatt magándolgaim intézni, neten ügyintézni, vagy akár csak netezni csetelni, hol egyik hol màsik kollega tapad rám hogy jönne velem.(a szünetek pedig nem fix idejűek, szabadon beosztott) Persze néha néha ki tudok surranni nélkülük hogy ugy megyek ki mikor látom hogy nagyon el vannak mélyülve vmiben és igy "kapok levegőt", hogy egyedul kimehetek, de volt már ilyenből.is sértődés hogy ha szüneten voltam miért nem szóltam neki.

(Ahogy elnézem mondjuk,alapvetoen a szünetek szinte nundenkinek az hogy akkor is egyutt vannak pletyiznek beszélnek vagy egyutt ebédelnek, de nekem ez nem szünet hogy a telefonomra se tudtam ránézni se de 10 percre kikapcsolni se a munkahelyi "sz.rból")

nov. 23. 06:31
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

XD ez extra! Nekem meg portásként volt ez a bajom, hogy a barom lakók feltartottak az olvasásban, gémelésben. Sajnos én nem tudtam lerázni őket, maximum olyanokra hivatkozva, hogy járőröznöm kell, vagy hívtak valahova, de neked sokkal könnyebb dolgod van:

"Bocs, megy a buszom, sietnem kell." Vagy "bocs, meetingem lesz" (ugysem tudjak miaz, miert kell az a te munkadhoz, meg ha nem is kell).

28/F

nov. 23. 07:12
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kerdezo, tobb módszer is rendelkezesdre all a problemad kezelendo:

-dolgozol a szoc. fobiadon

-megtanulod a hatarkijelolest

-megtanulsz asszertiven kommunikalni.

Donts belatasod szerint.

nov. 23. 07:15
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Fuh..beteg...kollegas storyra is, tegyél be fülest. Tanulj meg nemet mondani, es nyugodtan legyel ridegebb. A kiralylanykabol itelve, amugyis no lehetsz, valoszinuleg jo no, ha ennyire tapad rad mindenki, szoval amugyis az elso kedvessegedre mindenki azt hiszi, hogy le akarod gyopni. Leszel majd kedves azzal, aki megismer es a haverod, baratod lesz. Az teny, h azert bunkonak sem szabad, de allj ki magadert, legyel hatarozottabb. A beszolasokat ne vedd fel, a megsertodeseiket. Xd mit sertodik meg? Ott rohadjon meg :D ő neked senkid, kit erdekel. Nyilvan az ember ne legyen egy savas-avas megkeseredett, *szatlan, de ez nem jelenti azt h 024 spanolni kell. Dolgozom, azt csukd ra az ajtot. Neked fontosabb, hogy be tudd fejezni a munkad, masvalakinek felelsz es maskepp, mint ők, akik egesz nap azt varjak, hogy azt a jo csajt lassak vegre az X epulet X irodajabol. Semmivel sem tobbek jellemben az ilyen emberek, mint a munkasok akik utanadfutyulnek egy epitkezesre. Aljaprolik. Es raadasul. Igy probalnak csajozni. Meg csak nem is erdekled oket, csak van egy renault jel a labad kozott, es ezert tapadnak.

28/F

nov. 23. 07:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!