Ha az egyik munkatársam, meg a főnöke szép párt alkotnának, mert jól kiegészítik egymást, ha elmondom ezt a tényt nekik, akkor az sértődéshez vezethet?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 00:35
2/12 anonim válasza:
Nem hiszem, inkább gyanúba keveredsz hogy kavargatod a szrt és persze hogy egy gyökér vagy. Hisz miért foglalkoznál más dolgával, eleve mi közöd van ahhoz hogy ők hogyan állnak egymással.
3/12 anonim válasza:
Mások magánéletérol fantáziálgatsz? Nekem is fura lenne mi közöd másokhoz
4/12 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy hírt kapok majd a temetésedről, mert ott én bizony táncolni fogok.
5/12 anonim válasza:
ennyi gyökér kommentelőt egy rakáson..
Normális emberek ezt csak bóknak vennék.
6/12 anonim válasza:
5: Nem. A normális emberek többsége ezt rosszindulatú célzásnak venné. Még ha csak két kollégáról mondaná ezt, az még érthető. Na de a főnökkel összepároztatni az már egész más tészta. Ha nekem valaki ilyet mondana, kapásból úgy venném le, hogy arra gyanakszik, hogy viszonyom van vele, spionkodok neki vagy ilyesmi.
7/12 anonim válasza:
de mért unod annyira a saját életedet, hogy inkább másokét szeretnéd bszogatni?
8/12 anonim válasza:
ez csak gyakorin számít bszogatásnak..
9/12 anonim válasza:
Ez olyan, hogy ki a fsz kérdezte, hogy te mikről fantáziálgatsz?
10/12 anonim válasza:
szóval, ha szerinted 2 embernek akik jól megvnanak együtt azt mondod, ép pár lennéte az baszogatás? NA látszik az oldal érzelmi színvonala.. kb a béka feneke alatt van. Szerencsére ez nem a valóság csak egy torz szelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!