Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol talalnak az emberek part...

Hol talalnak az emberek part vagy akár egyejszakast maguknak?

Figyelt kérdés
Tarsekeresokon mindnél ki van irva, hogy aki egy éjszakást keres az hagyjon stb. Dolgozom, nem vagyok csunya, nem vagyok kover, se vezna, divatosan oltozom van kocsim megsem erdeklem a lanyokat. Alacsony az onbizalmam, ez miatt szarnak le vagy mi? Neha eljarok buliba is, de ram sem neznek.
2022. szept. 16. 19:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szuz vagyok 😂😂 amin en mar csak nevetek, mert barki el tudja vesziteni, de nekem meg eselyem se volt ra. Kur\/@val meg nem akarom.
2022. szept. 16. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Mutass képet tesó, az alapján megmondom én, hogy mi a gond.
2022. szept. 16. 19:26
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Baszki, meg en is eltudtam vesziteni, pedig depresszios, vekony, alacsony onbizalmu voltam mikor megtortent. Valamit nem jol csinalsz. Hol ismerkedsz?
2022. szept. 16. 19:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sehol csak a neten de par szo utan megszakad a beszelgetes mert megunom vagy pedig o un meg engem es vissza se ir. Folyton csak a szia mizu baromsagok meg mi a hobbid stb eddig jut max a beszelgetes aztan annyi. Eloben meg fosnak ram bar en nem is merek odamenni egy lanyhoz sem eloben de ok megcsak ram sem neznek.
2022. szept. 16. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat lehet, h a neten kene keresgelned tovabbra is, de valami tema alapjan, hogy legyen alapja a beszelgetesnek. En peldaul tobb lannyal is a bdsm-en keresztul ismerkedtem meg, ez volt a kozponti tema, es hat ossze is jottek a talalkozok. :)
2022. szept. 16. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

" bar en nem is merek odamenni egy lanyhoz sem eloben2

de azért merné előtte levetkőzni, mernéd felvállalni hogy kívánod és áll rá a farkad, mernéd betenni neki..

Látod.. itt a probléma.

2022. szept. 16. 20:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem látom, kifejthetnéd.
2022. szept. 16. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
9 éve együtt.1 êves hazassagi evfordulo most volt. Gyikon ismertem meg penzugyi kategoriaba
2022. szept. 17. 01:13
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Barhol.. meloba, suliba, edzesen, buliba, neten
2022. szept. 17. 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Én a jelenlegi pȧromat is a neten ismertem meg. 😊
2022. szept. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!