Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol talalnak az emberek part...

Hol talalnak az emberek part vagy akár egyejszakast maguknak?

Figyelt kérdés
Tarsekeresokon mindnél ki van irva, hogy aki egy éjszakást keres az hagyjon stb. Dolgozom, nem vagyok csunya, nem vagyok kover, se vezna, divatosan oltozom van kocsim megsem erdeklem a lanyokat. Alacsony az onbizalmam, ez miatt szarnak le vagy mi? Neha eljarok buliba is, de ram sem neznek.
2022. szept. 16. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%

Fogalmam sincs... sehol senki nem akar ismerkedni... bár valószínűleg én vagyok túl ronda.

F

2022. szept. 21. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Fürgyé le többször
2022. szept. 22. 05:14
 13/13 Kecsege7 válasza:
A netet hanyagolnám. Élőben bárhol néhány kedves vicces mondattal. A közvetlenség sokat számít, meg egy kis önbizalom. Nem kell mindjárt mindenkit leteperni. Néhány mondat most, később meg folytatni. Ha azt látják rajtad, hogy nyomulsz, görcsösen, csak megijednek tőled
2023. aug. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!