Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ennyit arról hogy az ember...

Ennyit arról hogy az ember bármely életkorban találhat párt magának?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondjátok hogy nem a kor számít. Ha valaki huszonéves írja például hogy nincs párja akkor írjátok hogy még bármikor találhat.

A kor nem számít a társkeresésben vagy Mégis??

[link]

2021. júl. 3. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ, milyen közegben mozog az ember. Ez a színésznő gazdag és híres emberek között mozog, akik megtehetik hogy normális, hozzájuk illő párkapcsolat helyett valami sugarbabyt tartanak fent.

Másrészt biztos hogy ő is elég magas lovon ül, egy átlag melóst nem fogadna el, csak valami rangban hozzá illő férfit. És még erre az is hozzájön hogy félnek tőle az átlag pasik, mert híres, és a legismertebb szerepe sem előnyös, egy kemény nőt játszott sok évig.

Nem a celebek alapján kell következtetéseket levonni az életről.

2021. júl. 3. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg a 83 éves nagynéném két évvel ezelőtt bepasizott :D Azóta is együtt vannak.
2021. júl. 3. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért nem akarok kiindulni egy nlc cikkből.

A bármikor találhat nem azt jelenti, hogy találni fog. Hanem hogy mindig van lehetősége rá. Az, hogy mennyi esélye van erre, minden tényezőtől függ: kinézete, személyisége, lakóhelye, stb.

Egy vénasszonynak nyilván már teljesen más esélyei vannak, szinte minden férfinak a fiatal lányok kellenek.

Am meg:

"Nem vadászok senkire, nem keresem az igazit, és konkrét lépéseket sem teszek azért, hogy legyen valakim"

What a fucking surprise.

2021. júl. 3. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kemeny not jatszott sok evig?

Es? Ki nezi ezt a sorozatot? Legtobb ember 3 ev utan abbahagyta elejen.

Aki most nezi, azok se a 65 eves pasik.

Akik nezik, nem a pénzük keves neki, hanem az intellektusok. Nyilvan nem egy faék egyszerű valakire vagyik.

Nagyon csinos no pedig.

Vele egyidosen pasizott be a szomszed, nagyon nem szep, nem jo alakú nő is.

De 80 felettirol is tudok en is.

9:14meg szépen leírta

2021. júl. 3. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csinos szerintem is, igaz, én még csak 47 vagyok, de simán elvállalnám.
2021. júl. 3. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismertként nem mindig könnyű.
2021. júl. 3. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ember bármilyen életkorban találhat párt. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki bármikor talál. 20 évesen sem talál mindenki. Nekem is van rokonom, aki 70 éves kora körül ismerkedett meg a mostani párjával. Több 40-50 közötti embert ismerek, akik elváltak, aztán lett másik párjuk. Olyat is ismerek, aki most 50 körül van és még életben nem volt senkije.
2021. júl. 3. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Aki olyan, az talál magának akármikor az életben párt. De sokan egyáltalán nem tudnak összeszedni maguknak senkit. Én is azt hallottam mindig, hogy én még fiatal vagyok, stb, még van esélyem. És hiába próbáltam megértetni velük, hogy nem fog menni, még engem hibáztattak érte. Most lassan 30 évesen úgy, hogy még puszit se kaptam senkitől, talán-talán már elhiszik lassan. Alapvetően nem érdekelne, csak idegesítő mindig hallani, hogy szűz vagyok, meg ilyesn hülyeségek. Mintha valakinek köze lenne hozzá...

Szóval röviden: valaki bármikor talál, valaki soha. Nem vagyunk egyformák.

2021. júl. 3. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Van, akinek konnyebb, talan azért is, mert nem olyan válogatós, majdnrm mindegy, csak legyen valaki, fuu, en ennyire nem tudok kompromisszumot kotni pl
2021. júl. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!