Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi kell ahhoz hogy mondjuk...

Mi kell ahhoz hogy mondjuk egy 30-as éveinek közepén járó ember teljes mértékben megszokja az egyedüllétet és a magányt? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Az egyedüllét és magány alatt azt értem hogy az embernek nincsen családja, sem barátai, hanem legfeljebb csak ismerősi kapcsolatokkal rendelkezik.
2021. jún. 1. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Stabil idegrendszer és értelmes életcélok. Tapasztalatból mondom.
2021. jún. 1. 10:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, köszönöm a válaszod!
2021. jún. 1. 11:04
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Mi alapján döntöttél az magány és az egyedüllét mellett?
2021. jún. 1. 11:07
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!

Nem mondanám hogy saját döntés kérdése volt, így alakult az életem. Nem találtam meg a megfelelő társaságot, társat. Ebben a korban, 36-37 évesen pedig már nehezebb barátságokat kialakítani mivel mindenkinek megvan a saját baráti köre, baráti társasága. A családalapításról már nem is beszélve.

2021. jún. 1. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Ó, így alakult az életed? Bocs, én hülye azt hittem, hogy te magad alakítottad ilyenre a döntéseiddel, választásaiddal, félelmeiddel, vágyaiddal. Szerintem beszélj azzal az illetővel, aki így alakítota az életedet, hogy alakítsa máshogy, mert ez a mostani neked nem tetszik.
2021. jún. 1. 11:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy a korod miatt ne lehetnének barátaid. A fő gond inkább az, hogy beleszoktattad magad a magányba. Komolyan...a harmincas években fizikailag, érzelmileg, érettség, élmények szempontjából is csúcson pöröghet az ember. A mentális állapot nagyon lehúzhat, de van lehetőséged változtatni.
2021. jún. 1. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó munka, tartalmas hobbyk, sport. Szóval amikkel lefoglalod magad agyilag és nem érsz rá gondolkodni.
2021. jún. 1. 12:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy srácot, de ő magának cseszte el. Amúgy értelmes gyerek lenne, de szerintem nagyon félrement nála valami gyerekkorban. Az összes nőjére féltékeny volt, ha meg szakítottak, akkor persze nyilvános facebook posztokban alázta az illetőt meg mondta el mindenféle riherongynak. Mivel nem egy nagy városban éltünk hamar híre ment a dolognak, szóval nagyon egy csaj se akart tőle semmit. Elég depresszív ember, meg mindig negatívan állt mindenhez, kötekedős… elment kamionozni, szerintem csinálja már vagy 10 éve, full teli lehet lóvéval, mert kb költenie alig kéne valamire, de annyira meg van sérülve lelkileg, hogy egy normális nőnek se kell, mert egy 20 perces beszélgetés alatt annyi felkiáltójel jelentkezik, hogy jobb ha az ilyen emberrel nincs kapcsolat. A barátjait is elmarta maga mellől, mert be van gyöpösödve. Szóval ha időben elment volna pszichológushoz segítségért és nem másban keresné állandóan a hibát, akkor nem kéne magányosan élnie.
2021. jún. 1. 12:50
 9/15 A kérdező kommentje:

5-ös nem ismersz, nem tudsz rólam semmit sem.

Ha nem vagy képes érdemeleges választ adni a feltett kérdésre akkor maradj inkább csendben vagy menj trollkodj máshol de engem kímélj a beszólásaidtól.

2021. jún. 1. 13:55
 10/15 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm a válaszod, sajnos olyan családi körülmények között nőttem fel ahol valóban a szocializációs készségeim illetőleg a személyiségem is torzult ilyen téren, emiatt nehezen tudok nyitni mások felé, illetve valóban sokat voltam egyedül gyerekkorom óta így eléggé megszoktam az egyedüllétet és a magányt. De tisztában vagyok ezzel hogy nem normális és nem egészséges ez a felfogás. Próbálok dolgozni magamon de sokáig tartott azt is megérteni hogy miért rendelkezem ilyen mentalitással. Amíg pedig a kiváltó okokat nem érti meg az ember addig nehezen tud rajta változtatni. De köszönöm a biztató szavakat!
2021. jún. 1. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!