Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi kell ahhoz hogy mondjuk...

Mi kell ahhoz hogy mondjuk egy 30-as éveinek közepén járó ember teljes mértékben megszokja az egyedüllétet és a magányt? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Az egyedüllét és magány alatt azt értem hogy az embernek nincsen családja, sem barátai, hanem legfeljebb csak ismerősi kapcsolatokkal rendelkezik.
2021. jún. 1. 10:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

7-es, köszi a válaszod igen ezekkel próbálkozok én is, értelmes és tartalmas tevékenységeket, időtöltéseket amik a jelenben tartanak. Azok általában tényleg segítenek.

8-as, köszi a hozzászólásod, sajnálom az ismerősödet, régen rossz ha valaki személyisége ennyire eltorzul, tőlem szerencsére távol áll ez a fajta mentalitás és viselkedés. Amikor voltak párkapcsolataim sosem voltam féltékeny az alázás pedig alapvetően távol áll tőlem, idegen embert sem aláznak még soha nemhogy olyan személyt aki közel áll hozzám és sokat jelent nekem.

2021. jún. 1. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva: autisztikus tünetek, gyerekkor óta a magány megszokása, egyedüllét rengeteg esetben, nagyobb próbatételek elé helyezés az életben.
2021. jún. 1. 19:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es köszönöm a válaszod!
2021. jún. 1. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha olyan alkat, akár még simán mehet is neki, bár valószínűleg egy baromi morcos, frusztrált figura lesz belőle. A többségünk szerintem nem lenne alkalmas rá.
2021. jún. 7. 09:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, köszönöm a hozzászólást.
2021. jún. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!