Ha az ember teljesen egyedül van, család és barátok nélkül de ha eléri a pénzügyi szabadságot kevésbé fogja magányosnak érezni magát?
Ok van pénzem egyedül bolyongani a világban,egyedül programot szervezni magamnak.
Ezt én úgy csinálnám hogy elmennék Hollandiába vennék heti 10 kg füvet és csak élnék mint marci a hevesen,vennék egy f..za kocsit is,és mindennapot élveznék (azt írtad egyedül) szóval csajom nem lenne (ez sem hátrány).
De egy idő után megunnám a magányt és amúgy sem érdekel ez a szaros élet annyira a pénz meg csak pénz...csak ideig boldogít. Szóval szerintem 5 éven belül kinyírnám magam,és nem bánnék meg semmit amit tettem. :D
Köszönöm a válaszokat.
2-es nyilván mindenkinek más a mentalitása. Veled ellentétben én sosem tudnék önpusztító életet élni de a f.sza kocsi az jöhet, mondjuk egy újabb típusú Tesla. Sőt ha lenne bőven időm és pénzem szerintem motorra is megcsinálnám a jogsit és ilyen módon is kiélvezném a vezetés örömeit. Kinyírni nem tudnám magam, azon a mély letargikus és depressziós lelki állapoton ahol az embernek komolyan ilyen szándékok is megfordulnak a fejében már túl vagyok. :)
7-es köszönöm a válaszod, ez is egy megközelítés.
Ha tehetném valószínűleg vennék én is egy kis házat valahol Svácjban a hegyekben, egy jó kis csendes, nyugodt környéken és ha nagyon elegem lenne a világból és az emberekből elvonulnék oda-kisebb rövidebb időre.
Nem, főleg ha több szabadidőd is lesz.
A legtöbb helyre egyedül fogsz menni mivel az ismerőseid/barátaid nem tehetik meg hogy elmenyjenek veled vagy nincs rá idejük.
Ha megismersz idő közben új embereket nem tudod hogy a személyed miatt vagy érdekes nekik vagy pedig az anyagiak érdeklik.
Ekkor leszel csak igazán magányos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!