Mi az az anyagi szint, amit ha elérnél, felmondanál a munkahelyeden, és nem dolgoznál soha többet?
Figyelt kérdés
febr. 6. 12:40
31/34 anonim 

válasza:

Soha. Most sem lenne muszáj dolgoznom, de szeretem a munkám. Vállalkozó vagyok, én döntöm el, mit, mennyit, mikor dolgozom, és nyilván azért azt csinálom, amit, mert szeretem.
32/34 anonim 

válasza:

Központi Statisztikahamisító Hivatal által hazudott bruttó átlagkereset összegét kapnám nettóban azzal már ellennék.
33/34 anonim 

válasza:

Valamit csinálnék akkor is, de nem másnak kötött munkaidőben, hanem olyanokat amit szeretek. Pénzt kérnék érte, mert az emberek aljadékok és kihasználnának, ha ingyen csinálnám, de nem ez motíválna, hanem az hogy kinek csinálom és az illető megérdemli-e. De az biztos, hogy magam osztanám be az időmet és mivel ezt nem tekinteném munkának, annyit csinálnám csak, amennyi örömet találom benne.
34/34 anonim 

válasza:

Ezt az állapotot szerintem azèrt is nehéz elképzelni, mivel abban szocializálódtunk, hogy dolgozni kell. El se tudom képzelni, hogy hosszú távon mit csinálnék minden nap, amitől mondjuk nem épülök le agyilag ès fizikailag. Attól tartok, hogy egész nap a gép előtt ülnék. Abban viszont egyetèrtek, hogy a napi 8 óra sok ès fárasztó. Ami még kevés az éves szabadság, már most számolgatom, hogy mennyi napot mehetek pihenni a nyáron, hogy a többi évszakra is maradjon, ha bármi van. Azt igazán megemelhetné a kormány, mondjuk nem fogja mert a parlamentben ezt nem érzik át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!