Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az az anyagi szint, amit...

Mi az az anyagi szint, amit ha elérnél, felmondanál a munkahelyeden, és nem dolgoznál soha többet?

Figyelt kérdés

febr. 6. 12:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
79%
Havi 1 millió TISZTA bevételnél (úgy, hogy a járulékaim rendesen fizetve lennének) felállnék és nem dolgoznék tovább. Amúgy is csak 5 évem van a nyugdíjig, dolgoztam már eleget. Csak a hobbimnak élnék, meg a pihenésnek, meg amihez kedvem van.
febr. 6. 14:33
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
600e-bevételnél megcsináltam. Idén mondtam fel. Azóta csak a vállalkozásomnak élek. Nem kötött 8 óra és nem kötelező (utált) munkaként élem meg. Örülök, hogy végre főállásban ezzel foglalkozhatok.
febr. 6. 14:35
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
6-700 ezret keresek, igazából ennyinél már simán azt mondanám, hogy felállok és nem jövök be többet. Élnék a hobbimnak illetve azon belül próbálnék érvényesülni, figyelve arra, hogy ne munkaként éljem meg.
febr. 6. 14:54
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Havi 4-500 eft passzív jövedelem körül, vagy akkora vagyon, ami ezt ki tudja termelni.
febr. 6. 17:56
 25/34 anonim ***** válasza:
91%
Boldog lennék havi 250 ezer Ft-al, nekem ez is elég! Plusz egy saját lakás Budapesten, szépen felújított, bútorozott lakás😊 Senki nem gondolná, hogy gazdag vagyok, mégis ez egy totál szabad élet! A szabadidő és annak hasznos!eltöltése a legfontosabb! Sport, kirándulás olvasás. Most is így élek, csak nincs ennyi mindenem anyagilag. 35/N
febr. 6. 20:13
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hagynék fel örökre a munkával, de változtatnék rajta. Illetve én szeretem a kötöttséget, mert anélkül elhagynám magamat. Jelenleg meg vagyok elégedve.
febr. 6. 20:52
 27/34 A kérdező kommentje:
Én azt az emberi viselkedést próbálnám megérteni, hogy az embernek miért kell az, hogy mindig mások mondják meg neki, hogy mit csináljon?
febr. 6. 20:54
 28/34 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen árak mellett hiába is mondanám, hogy 50 milka, az is kevés lenne. Az 1# viszont jót írt.

Volt egy ismerősöm, akinek 3 állása volt: egyszer mondta, hogy az ember unalmában hal meg, ami akkor igaz (részben), ha nincs értelme cselekvése a napjai során, tehát így a (napi) munka fontos.

febr. 6. 21:15
 29/34 Psycho ***** válasza:

Kérdező (#27)!

Vannak ilyen emberek, akiknek vagy

- mert nincs elég önbizalmuk,

- mert önállótlanok,

- mert nem szeretnének felelősséget vállalni,

- mert inkább választják a biztonságot,

jobban szeretik, ha mások mondják meg, mit tegyenek. Meglepően sokan vannak, akiknek komfortos, ha irányítják őket.

febr. 7. 11:12
 30/34 anonim ***** válasza:
51%
29 Meg van egy csomo tevekenyseg amit nem lehet egyedul csinalni. Hiaba vagy tele onbizalommal, hiaba vallalsz kockazatot es viselned a felelosseget, nem fogsz egyedul embereket muteni, hidat epiteni, olajat kitermelni, legitarsasagot uzemeltetni. De lehet egyedul mondjuk konyvet irni, zarakat javitani, taxizni. Gondolkozzunk belaim.
febr. 7. 11:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!