Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyen (iroda) lezárta...

A munkahelyen (iroda) lezárta a főnök felesége a vizeshelyiséget és csak akkor nyitja ki ha ő munkába jön. Általában reggel fél nyolc. Rugalmas munkaidőben vagyunk, sokan már reggel hatkor kezdenek.Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
18 emberre jut 1 mosdó.
jan. 16. 15:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én még nem láttam ablaktalan mellékhelyiséget..."

Kb az összes panellakás mellékhelyisége ablaktalan, de pl nálunk itthon a lenti mosdonak sincs ablaka.

jan. 16. 17:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne ezt erőteljesen szóvá tenni, mert az emberi mivoltotok csorbul.
jan. 16. 18:20
 13/21 anonim ***** válasza:

"18 emberre jut 1 mosdó."

Tehát van mosdó, amit tudtok hasznalni?

jan. 16. 18:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gyorsabb anyagcserével, rostban gazdag diétával nem is lehet visszatartani és hazavinni, vagy csak komoly fájdalmak mellett. Meg nem feltétlenül jön az ihlet abban a fél-egy órában amíg elkészülsz otthon, akinek otthon nem sikerült szarni, az így járt?

Szellőztessenek a folyosóra (azon csak van ablak), szerezzenek be jobb minőségű légfrissítőt, vagy csak viseljék el, hogy ha emberek rendeltetésszerűen használják a wc-t, akkor ott élő fog fordulni, hogy szarszag lesz.

Én konkrétan felállnék egyébként, ha nem tudnék wc-re menni a munkahelyemen, vagy megszégyenítve érezném magam azért, mert nem voltam hajlandó nyolc órán át feszülő hassal és összeszorított seggel dolgozni.

jan. 16. 18:43
 15/21 A kérdező kommentje:

Ablak nincs az illemhelyen. Reggel 6-tól fél nyolcig be van zárva.

1 vizesblokk 18 emberre.

Sokan 6-kor kezdünk.

Hol lehet bejelentést tenni?

jan. 16. 18:49
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Dolgoztam olyan helyen, ahol egyetlen vécéfülke volt. Egyszer egy kolléganőm azon pattogott nekünk, férfi kollégáknak, hogy miért nem otthon végezzük a nagydolgot. Merthogy ő férfi után be nem megy, az hótziher. Egyszer az egyik kolléga felhúzta magát ezen és emelt hangon kiosztptta: "Miért? Ti nők talán jácintillatút s***tok? Fejezd már be ezt a lohasztó dumát egyszer s mindenkorra!". Onnantól abba is hagyta.🤨🙂
jan. 17. 06:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
kiosztptta=kiosztotta
jan. 17. 06:34
 18/21 anonim ***** válasza:
20%

Lehetőségek:

Innentol fel nyolckor kezd mindenki.

Beszéltek a főnökkel, hogy állítsa le az asszonyt.

Lemasoltatjatok titokban a kulcsot.

Felajanljatok hogy saját költségen szellőző rendszert szereltettek be.

Amugy zobatiszta felnőtt képes a vizeletet és a székletet pár órán át visszatértünk, ergo ha elmegy otthon munka előtt a wc-re, nincs probléma.

Amúgy meg ez a wc probléma már 10 évvel ezelőtt is gondot okozott neked...

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

jan. 17. 07:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
18: Dunsztom nincs, miből gondolod, hogy az is az ő kérdése volt.🤔
jan. 17. 07:43
 20/21 A kérdező kommentje:

Érdekes a két kérdés egybeesése.

Az épületet amiben vagyunk ezelőtt 6-7 éve építették. Sem a tulajdonosok, sem a tervezők nem gondoltak arra, hogy legalább 2 vizesblokkot építsenek.

jan. 17. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!