Reggel 6 és 14 óra közötti munkaidő esetén más szerint is nem megy el az egész nap, szemben a klasszikusabbnak nevezhető 8 és 16-17 óra közötti munkaidővel?
Emberfüggő. Szerintem, ha délután megyek dolgozni, pláne, ha nagyon későn (négyre, vagy azután), akkor érzésre olyan, mintha lett volna egy szabadnapom, mert kialudtam magam, bevásároltam, főztem, elintéztem mindent, este meg bementem kicsit dolgozni.
Van, aki a reggeles műszakokat szereti, mert hogy akkor érzésre megmarad az egész napja, több ideje van délután - valóban, csak én pl. nem tudok egyszerűen elaludni éjfél előtt, szóval pár óra alvással megyek be a reggelesekre, és ott a délután, de hulla fáradt vagyok, és csak szenvedek meg ténfergek. Annál még a köztes is jobb, mikor tényleg elmegy az egész nap (mondjuk 10-től 20-ig dolgozol), de legalább nem vagyok fáradt.
Szerintem csak attól függ, hogy az ember mennyire tud ráállni a korán fekvés-korán kelés kettősre.
9-10-kor lefekszel, 5-kor kelsz akkor alhatsz 7-8 órát. Cserébe sokkal több helyre el lehet menni kora délután.
Én 8-9-re járok dolgozni, délután 5-kor végzek. Későn szoktam feküdni, nekem ez így jó, de tény, hogy mire végzek a munkában már a legtöbb üzlet, hivatalos hely zárva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!