Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reggel 6 és 14 óra közötti...

Reggel 6 és 14 óra közötti munkaidő esetén más szerint is nem megy el az egész nap, szemben a klasszikusabbnak nevezhető 8 és 16-17 óra közötti munkaidővel?

Figyelt kérdés

nov. 27. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
33 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
De elmegy, mert kva koran kell lefekúdnie az embernek, hogy fel tudjon kelni.
nov. 27. 16:14
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
1: Én amikor így dolgoztam, este 11-kor feküdtem, és 5-kor keltem. Símán elég volt, igaz, még csak huszonéves voltam. Most, negyvenesen már lehet több alvás kéne.
nov. 27. 16:22
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Mivel 5 óra után szinte semmit sem lehet intézni, ezért jobb csak 2-ig dolgozni.
nov. 27. 16:29
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Baromság, mer így is 8 órát dolgozol, ha meg Te döntöd el, mikor alszol, mi a különbség?
nov. 27. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Èn utálnék 5 előtt kelni, hogy 6-ra a melóban legyek.
nov. 27. 16:33
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem abszolút elmegy a nap, hiába érek haza 3-4 között, ha hulla vagyok és máris mennék aludni.
nov. 27. 16:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
dolgoztam egy kis ideig egy húsfeldolgozóban, ott azok az emberek is ugyanakkor hajnalban kezdték a munkát mint én, de ők még 40 percet buszoztak is hogy a munkahelyre jussanak, akkor ahhoz még mikor kelhettek... és kemény fizikai meló, tényleg feküdni kell hozzá hamar mint a jógyerek. de jól írják azt a részét hogy még mindig szerencsésebb ha marad valamid a napból délután 4 előtt hogy bármi hivatalos ügyet tudj intézni
nov. 27. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
A nap ugyanúgy 24 óra, csak időbeosztás kérdése. AKi 8 után ledöglik a Netflix elé, annak elmegy az ideje.
nov. 27. 19:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő. Szerintem, ha délután megyek dolgozni, pláne, ha nagyon későn (négyre, vagy azután), akkor érzésre olyan, mintha lett volna egy szabadnapom, mert kialudtam magam, bevásároltam, főztem, elintéztem mindent, este meg bementem kicsit dolgozni.

Van, aki a reggeles műszakokat szereti, mert hogy akkor érzésre megmarad az egész napja, több ideje van délután - valóban, csak én pl. nem tudok egyszerűen elaludni éjfél előtt, szóval pár óra alvással megyek be a reggelesekre, és ott a délután, de hulla fáradt vagyok, és csak szenvedek meg ténfergek. Annál még a köztes is jobb, mikor tényleg elmegy az egész nap (mondjuk 10-től 20-ig dolgozol), de legalább nem vagyok fáradt.

nov. 27. 21:11
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem csak attól függ, hogy az ember mennyire tud ráállni a korán fekvés-korán kelés kettősre.

9-10-kor lefekszel, 5-kor kelsz akkor alhatsz 7-8 órát. Cserébe sokkal több helyre el lehet menni kora délután.

Én 8-9-re járok dolgozni, délután 5-kor végzek. Későn szoktam feküdni, nekem ez így jó, de tény, hogy mire végzek a munkában már a legtöbb üzlet, hivatalos hely zárva van.

nov. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!