Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » "Azt mondják a csapatépitő...

"Azt mondják a csapatépitő nem kötelező, de kötelező elmenni rá." - mondja a főnök. Mi történik akkor, ha valaki mégsem megy el rá (munkaidőn kívül)?

Figyelt kérdés
Kirúghatnak ezért valakit?
nov. 2. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kirúgni, max rossz pontot szerzel. Nem jutsz eszébe előléptetésnél, nem lesz veled annyira rugalmas, ha előbb le akarsz lépni mert dolgod van, stb.
nov. 2. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Akkor most kötelező vagy nem?
nov. 2. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, mármint nyilván akármi miatt kirúghat, emiatt is, ha valami hisztis kisgyerek szintjén áll, de valószínűbb, hogy simán csak bunkózik veled néha kicsit.

Normális főnök meg nem foglalkozik vele, max örül, hogy egyel kevesebb ember részét kell kifizetni.

nov. 2. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
10%

Ez a cég szembeköpése lenne. Senki nem menne el rá, mindenki kihúzná magát mégis megteszik mert kimondatlan elvárás.

Es ha vki kihúzza magát az a többivel szemben akik vergődnek viszont, gusztustalan.

nov. 2. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak a cafit vonták meg attól aki kihagyta ezeket a nemkötelező programokat.
nov. 2. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha munkaidőn kívül van, akkor nem lehet kötelező hivatalosan. Nem hivatalosan meg persze a te cégedtől függ, mik a “következmények”.
nov. 2. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész el ezekre akkor Köcsög vagy, ha elmész akkor a sz*rt sem érdekel, hogy ott vagy.
nov. 2. 16:09
 8/10 anonim válasza:
100%

próbaidő alatt eljártam, nem mertem nem menni.

próbaidő után nem jártam, lapátra is tettek. 1 évig nem húztam a cégnél.

a hivatalos kamuok persze nem ez volt...

nov. 2. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg igaz, hogy egyes helyeken azt írják a csapatépítőről szóló hirdetményre, hogy a részvétel "kötelezően ajánlott"? Mert ha igen, ez egy zagyva, értelmetlen szóösszetétel. Valami vagy kötelező vagy ajánlott. Ez kb. olyan mintha valamiről azt mondanánk, hogy tiltottan legális vagy legálisan tiltott.🤔
nov. 4. 05:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifizetik, hogy te ott vagy? Nem. Akkor már hogy lenne kötelező? Mondd, hogy programod van, és kész.
nov. 4. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!