Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Történt már olyan, hogy...

Történt már olyan, hogy valakit azért rúgtak ki, mert munkaidőn kívül valami olyat tett?

Figyelt kérdés
Egy félresikerült facebook poszt / komment, összeveszés egy helyi nagyúrral vagy hasonló?

ma 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan volt,hogy beteget jelentett valaki ,és a Facebookra rakott föl képeket ami olyan eseményen történt amikor beteg volt, szombat éjszakai bulikèpek.

Még ha nem is rögtön rakta volna hanem később akkor is kockázatos lett volna (szombat éjszakai munkavégzé helyett szórakozàs)

Én még beteget se nagyon merek jelenteni , nemhogy még buliztak önfeledten miközben beteget jelentettem...

ma 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez. Beteget jelentett és esti buliról posztolt.

Előtte hirtelen 2 x is beteg lett vasárnapi munka előtt, a szombat esti buli után…

Próbaidős volt, nem kellett indokolni.

ma 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Ehhez nagyon butának kell lennie, hogy így valaki meg is lássa. Két módon is el lehet rejteni.
ma 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk olyan volt akinek a fényképét lehozta újság, hogy ott volt egy tüntetésen.

Másnap őrök dobták ki azt jött nagyfőnök, hogy tilos tüntetésre járni.

Ez még 20 évvel ezelőtt volt amikor még voltak újságok.

ma 09:43
 5/11 anonim ***** válasza:

4-es, ez milyen munkahelyen történt?

Hivatalban, minisztériumban? Pártpénzből fenntartott "háttérintézményben"? Katonaságnál, rendőrségnél, titkosszolgálatnál?

ma 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Sima gyárban, csavartekergetők voltunk.
ma 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Atyaisten!

Ezt nem hittem volna.

ma 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, sokszor leírtam már. Betegállományt kamuzott, aztán még talán focus bejátszóban is, de helyi face csoportokban fent volt a videó amin egy rendezvényen volt.
ma 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem történt még soha a világtörténelemben és nem is fog😂
ma 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy tanárnőt egy nyáron készült 18+ videó miatt kirugtak.
ma 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!