Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rákérdeznétek ha a munkát...

Rákérdeznétek ha a munkát illetően a főnpök nagyon durva kijelentést tett rátok a hátatok mögött?

Figyelt kérdés

Adott munkakörben mindenki céges továbbképzésre megy. Jó kis pénzért amit a cég áll.

KIvéve egy embert ő nem megy.

A főnök azt mondta róla a hátra mögött idézem "őt nem küldöm el nem költök rá ennyit, nem lesz annyi ideig itt hogy értelme legyen."

Rákérdeznétek miért akar kirúgni? Mert ezt mondta voltaképp.

2022. szept. 6. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezném miért nem mondja a szemembe.
2022. szept. 6. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
azt nem lehet mert akk lebuktatnám a forrásomat és akkor ő még előttem repülne.
2022. szept. 6. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Így felesleges a kérdés...
2022. szept. 6. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát…szerintem ne bánd ha egy ilyen helyről elmész.

Óvoda.

Azért nem rúghat ki senkit az a barom mert valamit elmond neked.

Munkaügyi bíróságra mehet az illető ebben az esetben.

5/9 anonim ***** válasza:
Ha így nem is, de azt megkérdezheted, te miért nem mehetsz a továbbképzésre. Hátha szemtől szembe is benyög valamit.
 6/9 anonim válasza:
75%

"Azért nem rúghat ki senkit az a barom mert valamit elmond neked."

És hogy bizonyítja hogy ez volt a kirúgás oka? Mert papíron nem ez lesz, ne legyünk már naivak.

2022. szept. 6. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

En vagyok az erem masik oldala :)

Nekem ebben az egy mondatban tobb minden benne van:

1) lehet, azt erzi rajtad, hogy el akarsz menni, es hamarosan felmondasz (vagy meg nagyon fiatal vagy, es ok gyakran valtanak munkahelyet)

2) meg nem tettel le annyit az asztalra, hogy ezt kifizesse neked (nalunk is volt hasonlo, pedig szuper fonokunk van: valaki meg csak par honapja dolgozott a cegnel, ott meg nem kuldte el tovabbkepzesre, de 1 ev mulva gond nelkul)

Elobb megtudakolnam, hogy mit ertett ez alatt a mondat alatt. Valaki irta azt, hogy meg lehet kerdezni, miert nem mehetsz. Ez szerintem is jo kezdet lehet.

2022. szept. 6. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy ilyen helyről önként távoznék.

Lehetőleg olyan módon, hogy az minél jobban fájjon nekik.

2022. szept. 7. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, megkérdezném. Talán tudja, h alul vagy fizetve vagy sokkal több van benned, talán tényleg alkalmatlan vagy a pozira, talán csak félreértés, talán csak akkora p.cs, hogy jobb, ha távozol minél előb...
2022. okt. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!