Szerinted durva lenne?
Portaskent dolgozunk 2en egy szolgálat alatt. Én 24órában, a kolléga éjjel 12ben.
Viszont szó szerint úgy üljük végig az éjjeli szolgálatot h semmit nem beszélünk egymással csak köszönünk mikor jön vagy megyünk reggel haza..
4hónapja vagyok ott, és kb havi6 alkalommal dolgozunk együtt. Én próbáltam témákat feldobni de semmi..
Engem zavar és feszélyez h 12orat vagyok 15m2en osszezárva így..ennyi erővel egyedül is lehetnék.
Ő mindent úgy csinál mintha a másik ott se lenne..
( klímát kapcsol,megse kérdezi zavarna e, filmet néz hangosan, kinyitott ajtónál van éjszaka stb, ha horkol nem lehet megmaradni mellette)
Előző munkahelyen zaklatás miatt 8honapig volt részem h levegőnek néztek, semmit nem szóltak hozzám.
Köszönöm de akkor az elég volt. Emiatt már azon gondolkodom h eljovok innen.
Megszokta már hogy nem szól érte senki.
Ami zavar téged azért szólj neki mert másképp ugyan olyan hangos lesz a film stb..
Van akinek ez nagyon is be jön és van akinek nem.
Ha ennyire szeretnél beszélgetni akkor keress valami nappali műszakos melót, pl bolti vagy plázai biztonsági őr, ott még ha akarsz tudsz csajozni is.
Hidd el, egy random választott könyv a könyves mappámból érdekesebb az emberek 99%-ánál. Amiben te is benne vagy.
Az értelmetlen szófosáson, és azon kívül, hogy lefoglald az 1 bites agyad, mire jó az a csoda nagy kommunikáció, hm? Főleg úgy hogy bármit, de tényleg BÁRMIT lehetne csinálni helyette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!