Új hely, bunkó, durva kolléga?
Külföldön dolgozom mint pincér, az első pár napomat töltöm, de ma nagyon elvette a kedvemet a kedves kolléga, akivel együtt kellene dolgoznom minden nap.
Nem beszélünk egy nyelvet, így nehezebben értjük meg egymást, de ezzel nem lenne probléma. Viszont a stílusa lekezelő, alig csinál valamit, mégis elvárja, hogy segítsek, pedig sokkal több feladatom van. Persze ő nem segít nekem. Durva a stílusa, kóstolgat mert új és fiatal vagyok. (Ő olyan 40-es, én 22)
Mit lehet az ilyennel csinálni, hogy ne gyomorgörccsel dolgozzak minden nap?
Nyilván ha nem változik, akkor szólok a főnöknek, csak nem akarom, hogy azt higgye, hogy panaszkodok. (A főnök is ismeri a stílusát, csak már itt van 6 éve és beny*lta magát)
Köszönöm a segítségeket :)
Leírta a kérdező érthetően.
"így NEHEZEBBEN értjük meg egymást"
Ennyire azért ne legyél hülye.
az, hogy "nehezebben" értik meg egymást nem azt takarja, hogy nem is beszélnek egy közös nyelvet sem.
gondolom senki sem anyanyelvi szinten beszéli a németet (vagy ahol vannak), ezért megy a kézzel-lábbal effektus
valszeg az étteremben jó nyugati szokás szerint van magyar, román, szerb, török, bolgár meg mindenféle nemzetiség
#6: Ezek szerint enynire hülye vagyok:
"Nem beszélünk egy nyelvet" Magyarázd már el, hol lehet az a hely, ahol az ország anyanyelve helyett a keleti vendégmunkások nyelveit beszélik a vendégek...
8#
Igen, az vagy. Nagyon hülye.
A "Nem beszélünk egy nyelvet" mondatrész után van egy vessző.
nehezebben értik meg egymást, de sikerül :D
Nem azt írta, hogy NEM értik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!