Ha az öltözőben észrevettétek egy alapvetően vicces de mostanság durván mogorva és bunkó kollégátok karjain sebhelyeket (amiket egyértelműen magának okozott), ti mit tennétek?
2-es: köszönöm! Kár, hogy a te hozzáállásod ritka manapság.
A többi választ olvasva meg csak annyit tudok mondani, pontosan ez a baj a világgal. Ezért ér véget jó pár depresszió öngyilkossággal, mert ennyire nem figyelünk már egymásra, pedig sokszor egy kis törődés elképzelhetetlenül sokat tud segíteni annak, aki lent van. De ezt azok, akiket nem érdekel mások nyűge, sose fogják megérteni.
3-as vagyok
Azért kérdeztem, mert amikor én ártottam ugyanigy magamnak, akkor baromira nem örültem mikor elkezdett valaki kérdezősködni, aki véletlen észrevette.
Stresszlevezetés volt, nem figyelemfelkeltés, pont ezért nem volt látható helyen, nálam is az öltözőben kérdeztek rá.
És baromira nem kértem senkinek a kiváncsiskodásából, mert senkivel nem voltam olyan viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!