Milyen ember lehet az, aki mindig csak viccelődik mindenkivel?
oltás,csajozás a neve ennek.
de írtad is,hogy csak nőkkel nyomja.
amúgy a pua-knál ez egy ismert lelazulási taktika.
odamennek mindenféle emberhez kérdezni valamit,viccelődni beszélgetni,aztán amikor már kiment belőle minden gátlás,teljesen lelazult,gördülékenyen megy a beszéd és a poén,akkor kezdenek el odamenni a jó csajokhoz felcsípni őket.
Így vezeti le a feszkót.
Volt egy ismerősöm, aki szimplán h× volt és ez volt a szokása. Totál értelmetlenségekkel "viccelődött".
A másik ismerősöm így akart volna csajozni: volt, aki bevette, volt, aki nem. Amúgy egy kis sunyi majom volt alapjában véve.
"akkor kezdenek el odamenni a jó csajokhoz felcsípni őket." XDD Aha, ezt álmodják.
Nekem egy ismerősöm csinálta ezt, zavarban volt a nők előtt, így leplezte.
Minden korábbi munkahelyemen volt egy-egy „János”, aki jellemzően 55 év fölötti férfi, aki napi rendszerességgel ugratásokat követ el a fiatal női alkalmazottak ellen, máskor vicceket mesél, akinek állandóan megújuló poénkészlete van. A mait fel tudom idézni, egész enyhe. Ültem az irodában amikor meglátott, mondta >>Jó napot, Esztike!<<, >>Jó napot, János!<<, >>Halnak-e az emberek?<< hát mondtam
>>Halnak János, igen<<, >>Hát ha két fülük van akkor biztos igen, (hallnak)!<<”
Letorkolnám, hogy nekem dolgom van, és velem ezt ne, de a menedzsert is ugratja, úgyhogy az nem célravezető stratégia, hogyha megsértődik az ember, még akkor sem, hogyha tényleg van sértő tartalma, nem célravezető. Az emberek elnevetik, aztán megy mindenki a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!