Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet kezelni a sértődéke...

Hogy lehet kezelni a sértődékeny munkatársakat?

Figyelt kérdés

Baja van ha nem szólok neki is ha szünetre megyek, vagy ha vele beszélek szünetben kötelezne arra hogy várjam mig elszivja a cigijét (addig ne menjek fel dolgozni..), vagy sértődgetnek ha a telomat nézem azzal foglalkozom(pl egy körben állunk vagy korulottem vannak es bajuk van abbol ha telot nézek SZÜNETBEN.)

Vagy bajuk van abbol is egyeseknek ha en zárom le a beszelgetést, hogy mennem kell. Ők akarják lezárni addig en meg hallgassam végig.

Vagy akár ha nem vettem fel a telot.

Egy rakat ember rámterheli ezeket a beteges görcseit.

Nagyon utálom már.

tegnap 14:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Aztán mikor leoltom őket már idegesen, meg jönnek azzal hogy rossz napom van? Es rám akarják verni azt higy en vagyok rosszkedvű bajom van hisztis vagyok meg ilyeneket holott alapbol semmi bajom nem lenne tök jól el lennék.
tegnap 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Mev köteleznének arra hogy szünetről várjam meg együtt menjünk fel. Ezt se akarom.
tegnap 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen nem foglalkozol a hülyeségeivel.
tegnap 14:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi az hogy nem foglalkozom?

Szól, hogy várjam meg a cigivel. Mondom neki nem, én menni akarok fel dolgozni.(nyilván valaszolnom kell!)

Es elindulok. Erre jön ő is akkor(meg ez is hogy rámtapad!én meg nem akarok vele "mutatkozni")

Es ezzel szekál miert nem várom meg bajom van vele, meg idegesít.

Meg eleve ha mellém áll, nem nézhetem kvázi a telomat mert azzal kezdik hogy beszólnak! Hogy de bele vagyok bújva a telefonba.

tegnap 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

NEM, nem kell válaszolni, de ha feltétlen akarsz, akkor visszaszólsz, hogy neked dolgod van.

De a legokosabb az ilyen okoskodásokat nem meghalllani

tegnap 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol vele? Le kell sz.ni, jön utánad? Oké. Dumál? Kit érdekel.

Tanuld meg meghúzni a határaidat, vagy hülyét kpasz.

tegnap 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Mert kollega. Nyilvan megesik hogy beszelni kell vele amugyis.

Csak ő meh folytatná tovább minden mással is olyankor otthagyom es megy puffogás.

Meg biztos bajom van vele meg ilyen személyeskedései

tegnap 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!