Hogy lehet kezelni a sértődékeny munkatársakat?
Baja van ha nem szólok neki is ha szünetre megyek, vagy ha vele beszélek szünetben kötelezne arra hogy várjam mig elszivja a cigijét (addig ne menjek fel dolgozni..), vagy sértődgetnek ha a telomat nézem azzal foglalkozom(pl egy körben állunk vagy korulottem vannak es bajuk van abbol ha telot nézek SZÜNETBEN.)
Vagy bajuk van abbol is egyeseknek ha en zárom le a beszelgetést, hogy mennem kell. Ők akarják lezárni addig en meg hallgassam végig.
Vagy akár ha nem vettem fel a telot.
Egy rakat ember rámterheli ezeket a beteges görcseit.
Nagyon utálom már.
Mi az hogy nem foglalkozom?
Szól, hogy várjam meg a cigivel. Mondom neki nem, én menni akarok fel dolgozni.(nyilván valaszolnom kell!)
Es elindulok. Erre jön ő is akkor(meg ez is hogy rámtapad!én meg nem akarok vele "mutatkozni")
Es ezzel szekál miert nem várom meg bajom van vele, meg idegesít.
Meg eleve ha mellém áll, nem nézhetem kvázi a telomat mert azzal kezdik hogy beszólnak! Hogy de bele vagyok bújva a telefonba.
NEM, nem kell válaszolni, de ha feltétlen akarsz, akkor visszaszólsz, hogy neked dolgod van.
De a legokosabb az ilyen okoskodásokat nem meghalllani
Miért foglalkozol vele? Le kell sz.ni, jön utánad? Oké. Dumál? Kit érdekel.
Tanuld meg meghúzni a határaidat, vagy hülyét kpasz.
Mert kollega. Nyilvan megesik hogy beszelni kell vele amugyis.
Csak ő meh folytatná tovább minden mással is olyankor otthagyom es megy puffogás.
Meg biztos bajom van vele meg ilyen személyeskedései
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!