Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol kell panaszt tenni ha...

Hol kell panaszt tenni ha kevesebb fizetést kaptam?

Figyelt kérdés

Tehát nem akarnak rendesen kifizetni, múlt hónapban alig jártam és 284 ezer ft ot kaptam most voltam végig és csak 164ezer Ft ot kaptam wtf..?

Kihez tudnék fordulni szólni vagy akár panaszt tenni?

Mert a csoport vezető (kis főnök) azt mondta nincs semmi elszámolva minden rendben, pedig nem...?

ma 09:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amikor én beteg voltam, akkor is mindig KÖVETKEZŐ hónapban kaptam kevesebbet. Valami ilyesmi lehet nálad is. Ez valahogy a táppénz intézésével függ össze. Nézd át a bérpapírodat mindkét hónapra vonatkozóan, sőt én inkább azt javaslom NÉZESD ÁT olyan emberrel, aki járatos az ilyesmiben.
ma 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem derül ki, hogy havi, vagy órabérbe vagy-e, hogy táppénzen, vagy betegszabadságon voltál-e (nem mindegy), meg úgy nagyjából semmi. Ha műszakoztok, akkor az is lehet, hogy novemberben többször mentél délután/éjszaka, mint decemberben. Meg kell nézni a munkaszerződést, illetve a 2 hónap bérpapírját, és ha esetleg tényleg nem jó valami, akkor utánamenni a dolgoknak.
ma 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A fizetést a munkahelyed utalja, a táppénzt a TB.
ma 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!