Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a teendő ha kevesebb...

Mi a teendő ha kevesebb fizetést kaptam?

Figyelt kérdés
Bocsánat, nyilván tudom, hogy jelezni kell a pénzügy felé, de mi ennek a menete? Utólagos bérfizetés létezik ha abban a hónapban volt már fizetés? Nem nagy összeg, 3 ezer forint, nem ez az összeg fog hiányozni a kasszából, csak érdekel, hogy ezt a pénzt megkapom-e még most utólagosan, vagy beépítik a novemberi fizetésbe, amit majd decemberben kapok? Válaszokat előre is köszönöm. Eddig sose számolták el, most valamiért félrecsúszott.

nov. 9. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először nézdd meg a bérpapírt, hogy egyezik-e az összeg meg a kapott összeg. Aztán ha igen, akkor nézd meg miért ennyi. Ha nem, akkor nyilván szólni kell.
nov. 9. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Volál esetleg táppénzen?
nov. 9. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első körben bérpapírt érdemes megnézni.

Utána szólni pénzügynek, hogy nem stimmel a matek.

Bérpapír ha stimel akkor is meg lehet őket kérni, hogy nézzenek utána biztos jó-e.

nov. 9. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg hibáztak, akkor nálunk következő hónapban hóközivel szokták kifizetni.
tegnapelőtt 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nekem is volt ilyen, bementem a HR-re és szépen megmagyarázták.. kiderült, hogy előző hónapban rosszul vontak és most korrekciózták. Persze erről amúgy nem értesítenek külön, és ekkora összeget ami nálad is van, észre se veszed, mivel pl én akkor 4 műszakoztam, minden hónapban teljesen más fizum volt, de egy erős hónapban 15ezer minusz meglátszott...
tegnap 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!