Fizetés nélküli szabadságnál mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek pl.: 3 hónapra fizetés nélküli szabira, de az első hónapnál jelzem, hogy megszakítom, akkor a bejelentést követő másnap már munkába állhatok?2016. nov. 12. 16:05
1/5 anonim válasza:
Nem tudom... de ezt amúgy úgy képzelted, hogy arra az időre a munkáltató karba tett kézzel ül, és nézi, hogy a munkahelyed üres és a munkád meg áll? Vagy ezt hogy?
2/5 anonim válasza:
Szerintem a főnökkel kéne megbeszélni, munkahelyenként változó lehet. De én nem említeném meg a főnöknek, szerintem akit 3 hónapig tudna nélkülözni, szóval hát akkor simán kirúgna szerintem , és keresne a helyedre mást, te meg nagy valószínűséggel repülnél onnan, mert nem tetszene neki a hozzáállásod, hogy 3 hónapig nem lennél hajlandó dolgozni.
3/5 A kérdező kommentje:
1. kommentnek: nem, hanem valakit felvenne helyettem és más végezné a munkát;
2. kommentnek: ez csak TFH, de valós alapokon nyugszik a kérdés.
2016. nov. 12. 20:20
4/5 anonim válasza:
Aha, te úgy képzelted, hogy
- most elmégy lazán három hónapra.
- Felvesznek a helyedre valakit, aki első perctől el tudja látni a munkád (vigyázz, ha ilyen "kvalifikált" munkát tudsz ellátni, egyik percről a másikra elküldhetnek)
- egyszer csak meggondolod magad, hétfőn beszólsz, hogy kedden már jössz is
- másnapra a helyettestő elküldve
- mindenki boldog és dolgozik tovább
- amíg kérdezőnek újra eszébe jut, hogy el kellene menni egy időre fiz.n. szabira.
Felébredtél már, kislány? :D
5/5 anonim válasza:
Es minek mesz 3 ho ra fizetesnelkuli szabira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!