Új munkahelyemen nem azt a fizetést kaptam amit mondtak,hanem kevesebbet.Miért hazudtak?
Mi értelme van hazudni?Dolgoztam már jó pár helyen életem során,de ez az elsö hogy nem az igért fizetést kaptam.
Amúgy a próbanapomat sem fizették ki mikor jelentkeztem erre az állásra.....
Szerződés mit mond? Teljes hónapot fizettek?
Meg kell beszélni.
Ez akkor amolyan félhivatalos munka. Bejelentettek, de szerződés nélkül dolgoztatnak, amíg szükség van rád.
Vagy pedig, csak miután kezdtél, döntötték el, a végzett munkád minősége alapján, hogy mekkora fizetést érdemelsz. A szerződésen, ha adnak, úgyis a kezdésed dátuma fog állni, úgyhogy jogilag nem lesznek támadhatóak.
Emlékszem sok-sok évvel ezelőtt mikor 19 eves volt,első munkahelyem.
Állásinterjún megkérdezték,hogy milyen fizetésre gondoltam 120.000 ft-ra
( ez már nagyon régen volt)
Felvettek meg is kaptam a 120.000 ft-ot csak bruttóban,nem mondtam mert magának érthetőnek gondoltam,de én nettóra gondoltam.
8-as, ez a te hibád volt.
Munkahelyen mindig a bruttóról beszélünk. Haveri vagy családi körben szokták a nettót említeni (már aki beszél róla).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!