Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehetne így munkát találni?

Hogy lehetne így munkát találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ötleteket kérnék.

Enyhén mozgássérült vagyok (jobb lábra sántítok) + vasággyal 50 kiló. Emellett sajnos még diszkalkuliás is, így kicsit behatároltabbak a lehetőségek. Kasszáztam már, de sajnos volt, hogy még azt is elcsesztem, sürgettek is közben, így csak ideges lettem miatta. Egyetem mellett (nappali, nyelvszak) keresnék munkát a fővárosban. Nem kifogásokat keresek, dolgoztam raktárban, gyárban korábban, de a főnökség kevés helyen tűrte meg a,, nyeszlett " alkatom, mert kevésbé tudtam fizikai munkát csinálni. Én nagyon szívesen mennék gyárba is vissza akár kis szarokat összeszerelgetni, de 3 műszak egyetem mellett szerintem nem lenne kivitelezhető. Viszont egyetem mellett egyetlen szem érettségivel nem tudom, mit lehetne vállalni. Ha valakinek volna valami épkézláb ötlete, azt megköszönném.

tegnap 15:15
 1/3 anonim válasza:
26%
Ott vannak a munka erő kölcsönzők, diák munkák sok van belőlük vagy egyszerű alkalmi munka is megoldás lehet.
tegnap 16:43
 2/3 Senior Séf ***** válasza:

" 3 műszak egyetem mellett szerintem nem lenne kivitelezhető. "

Nem kötelező mindenkinek egyetemre járni.

ma 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz releváns kommentet írni, akkor ne írj semmit, irigy pöcs.
ma 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!