Így mégis, hogyan akarnak egyesek munkát találni?
Sokan azt írják ezen az oldalon, hogy nem mennének olyan helyre dolgozni, ahol ezek a szabályok:
- Be/ki lépéskor csomag és jármű átvizsgálás a portán.
- Szúrópróba szerű drog és alkohol teszt. (Nem vérvételes.)
- Munkaidő alatt, nem hagyhatja el a telephelyet, csak a HR és/vagy felsőbb vezető engedélyével.
- Tilos bármilyen kommunikációs és/vagy kép/hang rögzítő magánál tartása munkaidő alatt.
- Külső munkavégzésnél, előfordulhat, hogy 1 éjszakát vagy pár napot, ott kell maradnia. (Az utat, szállást és étkezést természetesen térítik.)
- A teljes munkavégzése helyén kamerák figyelik. (WC és orvosi szoba természetesen kivétel.)
Miközben 10 -ből 9 gyárban, rendvédelmi helyen, kukatólaborban, vagy mint nálunk, egy speciális nyomdában, ezek a szabályok.
És sok más helyen is alkalmazzák a felsoroltakat, ha nem is mindet, egyszerre.
Plusz:
-Azt várják, hogy heti öt napban bejárjon. Mert ő hómofiszolni akar, ha lehet, állandóan.
Mert megtehetik? Az én munkahelyemre ezekből egy sem igaz. (Heti 4 napot homeofficeozok.)
Van, aki alkupozícióban van, van, aki nem. Lehet válogatni, dönthetsz úgy, hogy nem dolgozol (persze lesznek következményei, de a döntés a kezedben van)
3. Gratulálok!
De ugye az megvan, hogy NAGYON SOK ember nem tud "hómoficolni"? Vagy vigye haza a gyárat, labort, nyomdát, hivatalt,...?
Kérdező, te miért vagy frusztrált?
Nyugodj meg, biztos rendbe jön minden.
Hát én speciel úgy találok munkát, hogy olyan helyre megyek, ahol nem ezek a szabályok. Raktárban dolgozom, kb azt csinálok amit akarok egész nap, azon kívül, hogy a munka legyen elvégezve. Ezt meg is csináljuk, nincs panasz, minden megrendelés ami raktáron van, még aznap számlázásra is kerül, utána már nem rajtunk múlik a dolog.
Ezen kívül akkor megyek ki szünetre, amikor akarok, telefonálgathatok magán céllal bármikor (fülessel szoktam, közben dolgozom, bár én inkább zenét hallgatok, de van sokat telefonálgató kolléga), én nem drogozom de van olyan kolléga, aki néha cuccozós buliból jön be, tud dolgozni, de egy teszten azért elhasalna, a telephelyet simán el lehet hagyni, csak nyilván szólni kell, de volt, amikor az egyik kollégámnak el kellett mennie dokihoz aki a környéken volt, lelépett és kb két órát volt távol, aztán ledolgozta máskor, de mondjuk ha csak a kisboltba ugrunk ki, az szünetnek számít, azért nem kell szólni nyilván.
Kamerák meg mondjuk minden helyen vannak, amíg ezzel nem élnek vissza, nincs probléma.
Ez az oldal minden, csak nem reprezentatív.
Nem kell komolyan venni.
Egyébként itt sok a troll, okoskodó, aki mást mond, mint a valóságban csinál. Vagy éppen csak álmodozik róla, hogy ilyen feltételeket szabhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!