Miért akarnak egyesek állandóan beleleselkedni a telefonomba amikor nyilvános helyen használom és éppen mennek el mellettem?
Én néha akaratlanul is nézem, mit chatel és kivel egy random ember, mert az exemet csak úgy tudtam fokozatosan lebuktatni, hogy volt max 1 mp-m kifigyelni az adott beszélgetést, ennyi időm volt arra, hogy megtaláljam a nevet, hogy mi az üzenet, az amikor lett küldve és melyikük írt utoljára. Muszáj volt ezt csinálnom, mert nem akartam egy hazug kapcsolatban lenni.
Kicsit ez megmaradt így 3 és fél év után :D
Én ettől a hozzáállástól h*ét kapok:
Pl.: a tömegközlekedésin mindenki nyomja 1000-el, meg 100-al telefonál, de ha véletlenül ránézel, lopva figyeled, esetleg hallgatod aa másikat a motorzaj-csörömpölés közben, akkor már megy a harakiri.
Ha esetleg meg próbál az ember független helyet bámulni, akkor meg h*ének nézik a másikat.
Pedig NEM mindenkit érdekel, hogy a másik mit tesz/nem tesz a kib*tt telefonján, csak sokan paranoiásak ma már.
Bezzeg a Pegazus-, és tsi.-tól nem t*ik senki sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!