Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Budapesten mennyire nehéz...

Budapesten mennyire nehéz munkát találni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Budapestre szeretnénk költözni de azt olvasom mindenhol hogy hónapokba telik munkát találni mert annyi a túljelentkezés. Viszont én nem vagyok válogatós,a gyári munkától a takarításig,mosogatás stb ilyesmiket is elvállalnék. Mennyi az esélye annak hogy valaki talál ilyen munkát a felköltözést követő 1 héten belül??? Ezekre is túljelentkezés lenne?

okt. 11. 08:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Ha akármi jó, akkor találni fogsz simán egy héten belül.
okt. 11. 08:37
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Itt csak az nem talál aki nem keres vagy aki minimum 500 nettót akar és inkább döglik otthon más pénzén
okt. 11. 08:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek nagy elvárásaim.
okt. 11. 09:04
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

Egyetértek a 2-essel, 43 évig éltem Budapesten, mielőtt vidékre költöztünk és mindig találtam munkát, ha az adott munkahelyemről valamiért el akartam jönni. Sőt, szinte mindig úgy léptem ki a cégtől, hogy még nem volt másik munkahely és maximum 1 hónapon belül már dolgoztam az új munkahelyen. Igaz, eléggé speciális munkakörben, amire nagyon nehéz munkaerőt találni, ezért mindig célzottan olyan helyekre küldtem el az önéletrajzom, amik az előző munkahelyem konkurenciái voltak. Minden alkalommal felvettek még úgy is, hogy épp nem kerestek embert.

Bár már nem Budapesten élünk, az élet úgy hozta, hogy ismét egy budapesti cég vett fel, de szerencsére 80 %-ban home office van.

Kérdező, az nem megoldás, hogy jelentkezel és csak akkor költözöl fel, ha már felvettek? Én így csináltam, mikor megismerkedtem a párommal, aki vidéken lakott. A lakóhelye mellett keresgéltem munkát és pénteken felvettek, hétfőn már dolgoztam. A hétvége költözéssel telt, hogy hétfőn már tőle tudjak járni dolgozni. (Nyilván, ha albérletet kell keresni, akkor ez nem ilyen egyszerű.)

okt. 11. 09:06
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Most nem fogsz,legrosszabb melokra is 1000 ember van
okt. 11. 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
16%

#5 Ugyan már, hányszor hallottam ezt és mégis találtam munkát. Párom múlt hónapban úgy talált munkát, hogy az első helyre felvették, ahova elküldte az önéletrajzát. Igaz, nem bolti dolgozó vagy gyári munkás, hanem keresett szakmája van, de az utóbbi években háromszor váltott helyet és mindhárom alkalommal azonnal talált másikat.

Ez olyan, mint amikor valaki állandóan azt hajtogatja, hogy nem lehet találni egy normális társat. De lehet, csak lejjebb kell adni az igényekből és tisztában lenni a saját értékekkel.

okt. 11. 09:18
 7/17 anonim ***** válasza:
19%
Rabszolgamunkát 0 Ft fizetéssel bármikor találsz
okt. 11. 09:32
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Szépen le lettem pontozva, látom, fáj az igazság 😀 400 nettó felett keresek és nem rabszolgamunkával.

Nem baj, keseregjen tovább a kedves válaszoló, nyalogassa a sebeit, hogy nem lehet munkát találni, pedig csak akarni kéne.

okt. 11. 09:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Mér mit dolgozol?
okt. 11. 10:38
 10/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem hogy budapesten, de még pest megyében sem nagyon van olyan albi amit mosogatással vagy takarítással ki tudnál gazdálkodni
okt. 11. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!