Budapesten mennyire nehéz munkát találni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Budapestre szeretnénk költözni de azt olvasom mindenhol hogy hónapokba telik munkát találni mert annyi a túljelentkezés. Viszont én nem vagyok válogatós,a gyári munkától a takarításig,mosogatás stb ilyesmiket is elvállalnék. Mennyi az esélye annak hogy valaki talál ilyen munkát a felköltözést követő 1 héten belül??? Ezekre is túljelentkezés lenne?okt. 11. 08:22
11/17 anonim válasza:
A pont az ilyen semmi emberekből van túljelentkezés. Ha értenél valamihez jobb lenne a helyzeted
12/17 A kérdező kommentje:
Angolul beszélek társalgási szinten,de csak egy érettségim van.
okt. 11. 16:24
13/17 A kérdező kommentje:
Igen,ugye jobb lenne először munkát találni és aztán költözni. Mert azt néztem hogy a legtöbb albérletnél előre alá kell írni 1 évet. És nem biztos hogy lesz munka utána. De addig meg ilyen messziről nem nagyon tudok keresgélni, Hollandiában lakom. Csak felmerült a hazaköltözés...:/
okt. 11. 16:27
14/17 anonim válasza:
Miért akarsz pont Pestre költözni? Néhány vidéki városban még több esélyed is lenne állást találni, és az albérlet is megfizethetőbb.
15/17 A kérdező kommentje:
Például hol? Bármilyen ötletet várok.
okt. 11. 19:55
16/17 anonim válasza:
Tatabánya, Győr, Székesfehérvár. Vagy ingázhatsz Ausztriába is Sopronból vagy Mosonmagyaróvárról.
17/17 A kérdező kommentje:
Ausztriában szerintem esélytelen munkát találni mert már rengeteg magyar ingázik. És mi angolul beszélünk csak.
okt. 12. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!