Nem vagyok járatos a témában de infó kellene: Budapesten könnyen lehet találni alkalmi munkát, néhány napra beugrani mondjuk egy kis céghez, raktárba pakolni vagy valami egyszerű munkát végezni?
Tehát nem kifejezetten hetekre, hónapokra csak alkalmanként néhány nap, esetleg 2 hét.
A hangsúly az alkalmin van, hogy rugalmasan beugrani néha.
Léteznek ilyenek?
A statisztálás ilyen pl.
Azt nem hiszem, hogy raktárban lehetne így dolgozni, oda állandóbb embereket keresnek.
Neeem, én is statisztálok, most már 10-12.000,- Ft-os napi díj van 12 órára, és a túlórát óránként a napidíj 10%-ával fizetik.
Ellátás van, hoznak-visznek. Nem rossz az. Én csak hobbiból csinálom néha, de sok ismerősöm ebből él, és megvannak.
Tény viszont, hogy hidegben-melegben kinn kell lenni, viselni kell a kényelmetlen jelmezt/sminket, sokszor hosszú órákon át semmittevés, majd hirtelen kemény munka jön... Nem mindenki bírja, de sokan meg imádják.
Amit szintén tudni kell, hogy 99%-ban nem a helyszínen fizetnek azonnal, hanem kb. 60 nap múlva (mikor hogy) be kell menni a pénzért az ügynökséghez. Aki folyamatosan csinálja, annak van folyamatos bevétele, viszont ha hirtelen kellene kis pénz, akkor ez arra emiatt nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!