Egy új állásra több embert keresnek. Próbanapokat töltesz ott, amit kifizetnek. Próbanapok után mondják, még sok embert behívnak több próbanapra, majd értesítenek. Szerinted hol a hiba ?
Téged legalább kifizetnek a próbanapokra, engem nem fizettek, csak folyamatosan lehordott a pali, miért vagyok alkalmatlan. Még szinte nekem kellett bocsánatot kérnem.
Mai fejemmel ráborítottam volna az asztalt.
Egy nagy lóf_szt írnám alá, ha már első nap a maszatolás meg a cseszegetés megy akkor onnan menekülni kell. Később sem lesz jobb, sőt. Testileg lelkileg kicsinálnak idővel, menekülni kell ameddig csak lehet.
Ha még azt mondja, hogy most ennyi, de próbaidő vége után újratárgyaljuk akkor még ok, de ha a kollektíva nem jó, a hely toxikus nem maradnék ott. Volt mikor 2 hónapig bírtam egy ilyen helyen, a bérpapíron eleve kb .fele volt az igértnek, de hát majd próbaidő után újratárgyaljuk, közben kerestem mást és mikor találtam a főnök legközelebb is rázendített a tahó hangnemben ordításra a saját sz_rát ránk lapátolva és közölte, hogy el is mehetsz ha nem tetszik 5 percen belül repült az asztalra a próbaidő alatti azonnali hatályú felmondási papír, teniszlabda méretű szemekkel nézett, hogy mi van? Megfogadom a tanácsodat, nem tetszik, elmegyek, anynira, hogy most húzok haza és majd szóljál mikor jöhetek a kilépő papírokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!