Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy új állásra több embert...

Egy új állásra több embert keresnek. Próbanapokat töltesz ott, amit kifizetnek. Próbanapok után mondják, még sok embert behívnak több próbanapra, majd értesítenek. Szerinted hol a hiba ?

Figyelt kérdés
tegnap 09:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Vendéglátásba keresnek karbantartót. Próbanapokon kiderült állásinterjún össze-vissza hazudoztak. A fizetés minimálbér, ünnepnapokat nem fizetik egyáltalán, lecsúsztatni se lehet és sokszor heti 6 napot napi 12-14 órába dolgozz, pörögj mint a búgócsiga. 6x12, 6x14 órát kell dolgozni összevissza beosztásban. Semmit nem adnak a karbantartói munkához, mindent saját zsebből vegyél.
tegnap 09:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy izgulok hogy felvesznek e. Mint ha egy 200 kilós 160 centi magas kövér követelőző nővel pár napot eltöltesz, és közli a végén, hogy még sok pasival fog kefélni, majd értesít, hogy hogy döntött.
tegnap 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ez a próbanapos dolog elég szimpatikus. A többi része már annyira nem mondjuk xd
tegnap 09:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy csak tényleg szar, rabszolgatartó helyeken van próbanap. Állásinterjún csak a "jót" mondják el, és kiderül próbanapon, hogy jaj hát az nem teljesen úgy van, azért van próbanap.
tegnap 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Téged legalább kifizetnek a próbanapokra, engem nem fizettek, csak folyamatosan lehordott a pali, miért vagyok alkalmatlan. Még szinte nekem kellett bocsánatot kérnem.

Mai fejemmel ráborítottam volna az asztalt.

tegnap 09:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Simán szemrebbenés nélkül a munkaszerződésben sokkal kisebb bér lesz, mint amiben állásinterjún megbeszéltek. Ha nem tetszik, húzzá onnan. Utolsó alja vagy, ha nem írod alá. Betanítást is kiszámlázza, ha otthagyod a céget, nem kapsz bért.
tegnap 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha ennyi a negatívum akkor mi a bánatnak akarnál oda menni. A próba nap alatt nem csak a munkáltató próbál ki téged, de Te is őket. Én fixen nem írnám alá.
tegnap 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha nincs más, alá fogod írni, mert a semmitől több a bér. Rezsit, kaját ki kell fizetni abból amit flegmán odalöknek
tegnap 10:55
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Egy nagy lóf_szt írnám alá, ha már első nap a maszatolás meg a cseszegetés megy akkor onnan menekülni kell. Később sem lesz jobb, sőt. Testileg lelkileg kicsinálnak idővel, menekülni kell ameddig csak lehet.

Ha még azt mondja, hogy most ennyi, de próbaidő vége után újratárgyaljuk akkor még ok, de ha a kollektíva nem jó, a hely toxikus nem maradnék ott. Volt mikor 2 hónapig bírtam egy ilyen helyen, a bérpapíron eleve kb .fele volt az igértnek, de hát majd próbaidő után újratárgyaljuk, közben kerestem mást és mikor találtam a főnök legközelebb is rázendített a tahó hangnemben ordításra a saját sz_rát ránk lapátolva és közölte, hogy el is mehetsz ha nem tetszik 5 percen belül repült az asztalra a próbaidő alatti azonnali hatályú felmondási papír, teniszlabda méretű szemekkel nézett, hogy mi van? Megfogadom a tanácsodat, nem tetszik, elmegyek, anynira, hogy most húzok haza és majd szóljál mikor jöhetek a kilépő papírokért.

tegnap 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!