Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit javasolnátok ehhez a...

Mit javasolnátok ehhez a váltáshoz, illetve a nagy “életkezdéshez?”

Figyelt kérdés
Nos ott kezdeném, hogy 21 éves srác vagyok. Mondhatni már egy jó pár dolgot elértem az életemben. 2 szakmát tettem le. 1-2 éve dolgozok, próbáltam a szakmáimban de valahogy egyik sem fog meg annyira.. Hajdú Biharban lakom, egy kis faluban. Egy pár dolgoz elértem már amire büszke is lehetek akár.. Jogosítvány, autó, félretett pénz. Itt a környéken próbáltam 1-2 helyet, marhatelepen dolgozni, pizzériánál dolgozni futárként. Az utóbbiban dolgozhatok jelenleg, de ezzel sem keresem “agyonra” magam. Egy héten 3-4 napot dolgozok, napi 8,5 órát, 1200 Ft-os órabérben.. Ja, és napi bejelentővel… Ami nekem nem a leg megfelelőbb. Javasolták ismerősök, barátok is, hogy miért nem megyek egy kicsit feljebb magyarországon, pl. Esztergomba egy gyárba ahol 2x ennyit is tudnék keresni. 1-2 családtagom volt már ott fent, nem panaszkodtak rá. Illetve egyik barátommal beszélgettek az elmúlt napokban aki 2 éve ott dolgozik, 2-3 hetente jár haza, és azt mondta szívesen segít elintézni bármit. Nos nekem az egyetlen kérdéses dolog az, hogy nem-e lopnak meg. Nagyon szívesen mennék fel oda arra a részre, legalább kimozdulnék innen a csepp faluból. Szállást is ad a cég (Suzuki) de gondolom úgs, hogy idegenekkel egy lakásban, szálláson.. Nekem az egyetlen félelmem tényleg ez, hogy olyan emberekkel kerülnék össze akik elől dugdosnom kellene dolgokat, félve mennék el bármerre is mert azon idegeskednék, hogy nem-e lopnak meg.. Illetve ha fel is mennék, jó pár 100 km-rel el az otthonomtól, mit javasolnátok első sorban?

jan. 2. 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:
24 éves nő vagyok. 4 szakmám van, saját autóm, és jogsim is van(nem csak B kategória). 20 évesen Borsodból indultam egyedül Győrbe, egy szálláson laktam, és gyárban dolgoztam. Eszembe sem jutott félni semmitől. 21 évesen már a román határon dolgoztam egy vasútépítésen. Szintén idegenekkel(csak férfiakkal ráadásul) éltem egy idegen helyen, több száz kilométerre az otthonomtól. Nem féltem ott sem. Csak azt néztem, hogy ki akarok törni a putriból. Mára már elköltöztem Győr mellé, és egyetemre járok. Mindent magam teremtettem meg. Borsodban már semmim nincs(Hála az égnek).
tegnap 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!