Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hétfőn kezdek, de ma belázasod...

Hétfőn kezdek, de ma belázasodtam, tippek tanácsok?

Figyelt kérdés
Kár lenne így kezdeni az évet, de sajnos elkaptam valami nyavalyát, ki hogy oldaná meg?

tegnapelőtt 11:22
1 2
 1/17 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
86%
Mármint az első munkanapodat kezded az új munkahelyeden vagy már régebb óta ott dolgozol?
tegnapelőtt 11:39
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem általában elég 2 nap a gyógyulásra. Ha neked nem, akkor amint lehet hívd fel a céget na meg a dokidat.
tegnapelőtt 11:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Első munkanap új munkahelyen sajnos.
tegnapelőtt 11:41
 4/17 Szonja66 válasza:
79%
Hívd fel a felnőtt háziorvosi ügyeletet és majd ők elmondják mit csinálj. Próbaidő alatt is elmehetsz betegáll.-ba, csak a főnököd nem fog örülni .
tegnapelőtt 11:52
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát ez szívás... De még hétvége van, ha hétfőn elég jól leszel menj be dolgozni.
tegnapelőtt 11:54
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Két nap alatt ki lehet heverni a lázat, igyál SOK teát vagy folyadékot, Neocitránt, egyél is rendesen, hogy kapjon energiát a szervezet és aludj. Nekem ezek szoktak segíteni.
tegnapelőtt 12:01
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is hívd fel a háziorvost, vagy a háziorvosi ügyeletet, majd ott elmondják, ezt hogyan lenne ajánlatos kúrálni.

Vannak más tünetek is, mint a láz?

tegnapelőtt 12:06
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ha bemész dolgozni betegen az legalább olyan rossz, mintha nem, mert megbetegszenek a többiek is esélyesen.

Szerintem nincs mit tenni fel kell hívni a főnöködet és elmondani neki, hogy beteg vagy. Egy csomóan betegek most szóval szerintem nem lesz meglepő.

Meg most komolyan, ha emiatt nem vesznek fel, ha ennyit nem tud kezelni ha beteg vagy, akkor szeretnél annál a cégnél dolgozni?

tegnapelőtt 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
Viszont a munkakörtől, meg helytől függ szerintem, hogy hívd e most hétvégén vagy ráért hétfőn.
tegnapelőtt 12:21
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Táppénzel kezdeni az új munkahelyen? Nem előnyös.
tegnapelőtt 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!