Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hétfőn kezdek, de ma belázasod...

Hétfőn kezdek, de ma belázasodtam, tippek tanácsok?

Figyelt kérdés
Kár lenne így kezdeni az évet, de sajnos elkaptam valami nyavalyát, ki hogy oldaná meg?

jan. 4. 11:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
#10 nyilván nem előnyös, de nem ő választja, hogy beteg e vagy sem. Szerintem ritka kretén munkahely kell legyen, aki nem vesz fel emiatt.
jan. 4. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Tegnapelőtt én is belázasodtam. De kúrálni kezdtem magamat, vitaminokkal és pihenéssel. Mára már alig érzek valamit.
jan. 4. 13:39
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Tudok olyat, hogy a próbaidő felét betegszabin töltötte az illető és mégis véglegesítették.
jan. 4. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, mennyire nehéz munkát találni a környékeden, de nálunk senkinek nem lett semmi baja abból, ha akár az első napja előtt lebetegedett - többször előfordult ilyen. Emberek vagyunk, megesik, meg egyébként január van, rohadt hideg van, minden második ember fulldoklik melletted a tömegközlekedésen, meg most volt karácsony, ahol mindenki összejött a sosem látogatott óvodás unokaöccsével is, nálunk az állomány negyede otthon fosik meg okádik, mert elkapott valamit, ami most terjed a kicsik közt.

Ha emiatt kirúgnak, hidd el, nem veszítettél sokat, valószínűleg kínszenvedés lett volna az ott töltött idő, ha így állnak hozzá.

Hívd fel a dokid, majd szólj a felettesednek minél előbb, hogy nem tudsz kezdeni, csak x napon, mert addig írt ki az orvos. Ajánlom a korhelylevest, nagyon egyszerű elkészíteni, finom, sós, a savanyú káposzta egy csomó vitamint tartalmaz, ha nehezedre esik enni, akkor dobj bele egy kis gerslit plusz kalóriáért, ha csípőset is teszel bele, az orrodat is tisztítja - persze, csak ha jelenleg bírod. Ugyanilyen go-to kajám, ha épp a gyomrom szar, a krumplipüré. Csak sóval, némi olivaolajjal a vaj helyett, egy kis joghurttal a tej helyett elkészítve ugyanolyan finom, könnyen emészthető, vannak benne egészséges zsírok, és a joghurtban probiotikum, hogy minél hamarabb helyre álljanak a dolgok odalent. Ha meg véletlenül kihányom, könnyen kijön, nincs erős íze, nem olyan rossz, mint pl. egy pirítóst kihányni.

jan. 4. 17:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket!
jan. 4. 18:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Mint 6 os irta ...es reggel gyogyszerrel indulsz el..szerintem nem jo ha nem mennel be..holnapig jobban leszel.. hetvegere en is nathas lettem szerintem ejjel lazam is volt razott hideg

De en megyek dolgozni bar elönyömre hetfon ünnep nálunk (au) gyors gyogyulast

tegnapelőtt 04:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért van lepontozva a 12-esem, áruljátok màr el nekem? Talán hülye, hasztalan tanács, hogy igyekezzen maximálisan kúrálni magát?🤔
tegnapelőtt 06:50
 18/21 anonim ***** válasza:
AZ. HA komolyabb akkor hiába erőlteti csak rosszabbat tesz.
tegnap 20:01
 19/21 anonim ***** válasza:
74%
Mi lett végül? :)
ma 00:15
 20/21 anonim ***** válasza:
18: Nyilván nem erőltetni kell, hanem megtenni minden öngyógyító intézkedést, amit ilyen tüneteknél szokás. Az orvosok is ezt tanácsolnák. Tehát értelemszerűen nem arra gondolok, hogy vegyen be egy egész doboz lázcsillapítót egyszerre, vagy higy igyon meg 5l teát. Hanem a normál mennyiségre.
ma 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!