Hétfőn kezdek, de ma belázasodtam, tippek tanácsok?
Nem tudom, mennyire nehéz munkát találni a környékeden, de nálunk senkinek nem lett semmi baja abból, ha akár az első napja előtt lebetegedett - többször előfordult ilyen. Emberek vagyunk, megesik, meg egyébként január van, rohadt hideg van, minden második ember fulldoklik melletted a tömegközlekedésen, meg most volt karácsony, ahol mindenki összejött a sosem látogatott óvodás unokaöccsével is, nálunk az állomány negyede otthon fosik meg okádik, mert elkapott valamit, ami most terjed a kicsik közt.
Ha emiatt kirúgnak, hidd el, nem veszítettél sokat, valószínűleg kínszenvedés lett volna az ott töltött idő, ha így állnak hozzá.
Hívd fel a dokid, majd szólj a felettesednek minél előbb, hogy nem tudsz kezdeni, csak x napon, mert addig írt ki az orvos. Ajánlom a korhelylevest, nagyon egyszerű elkészíteni, finom, sós, a savanyú káposzta egy csomó vitamint tartalmaz, ha nehezedre esik enni, akkor dobj bele egy kis gerslit plusz kalóriáért, ha csípőset is teszel bele, az orrodat is tisztítja - persze, csak ha jelenleg bírod. Ugyanilyen go-to kajám, ha épp a gyomrom szar, a krumplipüré. Csak sóval, némi olivaolajjal a vaj helyett, egy kis joghurttal a tej helyett elkészítve ugyanolyan finom, könnyen emészthető, vannak benne egészséges zsírok, és a joghurtban probiotikum, hogy minél hamarabb helyre álljanak a dolgok odalent. Ha meg véletlenül kihányom, könnyen kijön, nincs erős íze, nem olyan rossz, mint pl. egy pirítóst kihányni.
Mint 6 os irta ...es reggel gyogyszerrel indulsz el..szerintem nem jo ha nem mennel be..holnapig jobban leszel.. hetvegere en is nathas lettem szerintem ejjel lazam is volt razott hideg
De en megyek dolgozni bar elönyömre hetfon ünnep nálunk (au) gyors gyogyulast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!