Mennyire probléma ha csak emailben küldöm be a felmondásom előzetes megbeszélés nélkül?
Multinál dolgozom, megvan ennek a menete: egy emailt kell elküldenem a HR-nek + vezető CC-ben.
De a hivatalos útmutató szerint előtte a főnökkel beszélnem kellene és jelezni a felmondás szándékát.
5 éve vagyok a cégnél, nem a mostani vezetőm vett fel engem, kb. alig ismerjük egymást a kötelező körökön kívül soha nem kommunikáltunk.
És őszintén szólva baromira nem szeretnék vele erről dumálni, mert úgyse tudna meggyőzni (ha egyáltalán próbálna).
Mivel valószínűleg van felmondási idő, ami alatt úgyis fog veled beszélni, egyenesebb lenne, szólni neki élőben is.
Kellemetlen, de ez sajnos elkerülhetetlen. Én is utáltam, mikor felmondtam, de muszáj volt megtenni.
A felmondás a főnöknél részt nem fogod tudni megúszni, e-mailbe csak úgy felmondani meg nem ajánlatos és elég furán jön ki, sose tudhatod kivel fogsz még valamikor dolgozni.
A beszélgetésnél meg ha feljön az hogy maradj itt mert XY akkor mondhatod hogy átgondoltad és a döntésed végleges, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!