Adott egy szakszervezet, de munkahelyen belül a munkatársak között is van úgymond “kiemelt szakszervezeti tag”, tehát mikor pl. gyűlés van nekik, megbeszélés stb. “segítenek” ötleteket adni stb., ezek az emberek kapnak pluszban szabit vagy pénzt?
Ha igen, akkor milyen összegre lehet számítani illetve hány nap szabit kapnak ezek az emberek?
Csak jó lenne tisztában lenni, mert soha semmi újat, fejleményt nem tudnak mondani/mutatni és közben Mi többi dolgozók ezért a semmiért fizetünk utánuk havi 1000 Ft.-ot.
Ami ugyan nem sok, de közben meg nem tartjuk fernek, mert közben meg ezek biztos kapnak valami pluszt… biztos, hogy Ők valamivel jobban jártak mint Mi ( az a pár munkatárs aki benne van ebben a szakszervezeti “megbízott” tagok között )
Olyan pl. volt, hogy mert “megbeszélés” van, gondolom csak pár óra volt az egész és emiatt nem voltak hétfőn és kedden kezdtek csak el dolgozni..
szint ugyanúgy éjszakás héten, direkt vagy hétfőn vagy pénteken van a gyűlés, hogy vagy később kezdjék meg az éjszakázást vagy előbb végezzenek a héttel.. meg hasonlók..
Egyik munkahelyemen úgy működött, hogy a kiemelt tagok begyűjtöttek havi 3ezret mindenkitől majd egymás közt szétosztották.
Aki nem fizetett azt megfenyegették és kirugatták.
Legalább egyszerű volt úgy felmondani, hogy ne kelljen letöltenem a felmondási időt.
Csak nem fizettem be a védelmi pénzt, jöttek megfenyegetni, hogy úgy kirugatnak feketelistára kerülök és soha többet nem vesznek vissza.
Elküldtem őket a halál fszára, fejbevertek aztán másnap már be se engedett a forgókapu és rámküldték őröket.
Elsőre motoztak, majd rendőrt is hívtak mondván biztos lopok, végül kidobtak.
Kilépő papírokat megkaptam postán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!