Milyen szektorban dolgozol, nálatok a munkavállalók szoktak kapni év végén ajándékot, a főnökség részéről?
Kezdem én a sort, harmadik évem lesz egy építőipari és barkácsgépeket forgalmazó kisebb áruházban.
Rengeteg terméket eladtam 2024-es évben, betegszabadságon egyáltalán nem voltam, heti 60 órákat dolgoztam...
--------
Az első év vége fele, lecserélődött a csapat, párat kirúgtak, elmenekültek, így egyedül kitartóként én pénzt kaptam.
Második éven szaloncukor, pálinka, gyümölcs, törölköző stb.
2024-es év végén semmit nem kaptunk, pedig 20 millióval többet értékesítettünk, mint 2023-ban...
Vagyonvédelemben dolgozom.
Soha a büdös életben egy kur va szaloncukrot sem kaptunk, nem hogy prémiumot, pedig ez négy év alatt a negyedik cég, ahol vagyok, és innen is lépek lassan.
Hányingerem van az egésztől.
IT szektor, multi. Annyi volt az "ajándék", hogy a decemberi fizetést január helyett december közepén kaptuk. Amúgy én nem panaszkodom, mert bár decemberben nincs bónusz, októberban meg májusban kapok. Meg alapból elégedett vagyok a juttatásokkal, fizetéssel.
Meg volt egy csapatépítő ahol állták a fogyasztást, de ez elég általános dolog, meg a csapatépítő is csak random volt, nem a karácsony miatt.
Szobafestő vagyok külföldön egy kisvállalkozàsnàl.
Minden evben van karacsonyi bonusz, iden atszamolva forintra durvan 300.000 forint volt a bonuszom.
Dolgoztam egy aruhazban is elotte, ott negyed evente volt bonusz ha jol teljesitett a csapat de az egyszeru munkasok durvan 30 ezret kaptak. Ez itt kint nem olyan sok penz
Nekünk nem nagy cégünk van, összesen 10 embert alkalmazunk plusz néha vannak napi bejelentősök.
4 éves a cégünk. Legtöbbjük a kezdetektől itt van de van aki 2 hónapja.
50000-400000 Ft közötti év végi bónuszt kaptak.
Plusz mindenki kap csomagot, ez évenként változó.
Kacsa/hurka-kolbasz/hal+pálinka
Fémipar egyébként
Vagyonvédelemben dolgozom, de még annyit sem voltak hajlandóak mondani, hogy Kellemes Ünnepeket, vagy Boldog újévet.
Szabadságot és pótlékot nem kapok a cég lenyúlja, de legalább jónak mondható a fizetésem.
Fémipar, nem hogy pénzt vagy szaloncukrot!
Annyit nem kapunk SOHA hogy köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!