Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek? Görcsben a gyomrom...

Mit tegyek? Görcsben a gyomrom, ma is egész nap sírtam, egyszerűen nincs erőm bemenni hétfőn újra dolgozni.

Figyelt kérdés
Hogyan vegyek erőt magamon? Ez a 2 hét pillanatok alatt leszállt, és ami ettől is kibírhatatlanabb, hogy április 17 ig minden egyes nap dolgozom, kivétel nélkül hétvégén is :(

tegnapelőtt 22:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

Ez nekem nem tűnik legálisnak. Sajnálom, kitartást.

Gondolom azért csinálod, mert nincs más lehetőség.

tegnapelőtt 22:53
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

Két hetet kapsz téli szünetnek, de utána meg 3,5 hónapot megállás nélkül dolgoznod kell?

Ennél jobb kamut találj ki legközelebb.

Eleve heti két nap kötelező, mint kiadott pihenő nap. Illetve havi egynek teljes hétvégére kell esnie.

tegnapelőtt 23:12
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
Miért dolgozol minden nap? Ennél tuti csak jobb helyet találnál, még ha csak három munkahely is van a környéken.
tegnapelőtt 23:13
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
Kitartást! Én is megyek hétfőn, vissza kell zökkeni. Amenyire lehet, álljál pozitívan a dolgokhoz.
tegnapelőtt 23:36
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Ez EGYÁLTALÁN NINCS RENDBEN.

Mindenképp hagyd ott a helyet, ha tudod.

Nem véletlen ez a reakció, meg a tested jelzései.

Hallgass rá!

tegnap 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

Ismerős. Én is most megyek dolgozni. Rühellem az egészet. Ja, és nekem karácsonyi szünet sem volt(csak két nap).

Én állás után nézelődöm hetek óta. Javaslom tedd te is ezt.

Amúgy pl vendéglátásban/vagyonvédelemben teljesen ,,rendben" van, hogy mindennap menni kell(természtesen az Mtk. szerint ez nem oké, de a munkáltatók 99%-a telibe szarja mi van az Mtk-ban).

tegnap 04:50
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Majd ha eleggé meguntad a sírást, az önsajnáltatást, akkor felmondasz és új állás után fogsz nézelődni. Mindig van választásunk.
tegnap 05:05
 8/17 anonim ***** válasza:
Olyan NINCS, hogy egész héten kell robotolnod megállás nélkül, pihenőnap meg nuku, szerintem tegyél bejelentést valami hatóságnál, mert ezen a helyen, ahol vagy, ott valami sus-kuss van.
tegnap 05:36
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

#6:

Vendéglátásban is van pihenőnap, olyan nincs, hogy hónapokon át dolgozol minden áldott nap hétvégén is. Ha meg a munkáltató telibeszarja, akkor bejelentés. Nem rabszolgák vagyunk bazze.

tegnap 05:38
 10/17 anonim ***** válasza:

9, én dolgoztam olyan vagyonvédelmi cégnél, ahol az építkezést mindennap 24 órában őriztük. Boltba kimehettünk, meg fürdeni, de ennyi. Bejelentés? :D Nem fizettek volna ki minket, ha bejelentjük a céget. Most is több őrt is ismerek, akik így dolgoznak.

Ezzel élnek vissza a munkáltatók, hogy akkor nincs fizetés. Ráadásul mindent tudni kell bizonyítani is, és a kollégák 90%-ban nem fognak melléd állni, mert kell nekik a munka, akármilyen szar is, egy ember véleménye meg a bíróságon is 0. Ha meg nem fizeti ki neked azt a 100-300 ezer forintot? Akkor sincs semmi. Ilyen ,,kis" összegnél a bíróság sem csinál semmit, hiába pereskedsz.

tegnap 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!