Szerintetek véget érhet egy igaznak hitt, tizenéves barátság csak azért, mert a másiknak jobban megy a sora? Vagy csak egyszerűen elfáradt az egész?
Igen, véget érhet.
Nálam is ehhez hasonló volt a szituáció. Érdekes, hogy nálam is az kezdett el furcsán viselkedni, akinek elvileg felvitte az isten a dolgát.
Én is jeleztem neki, hogy mi a gondom, de olyan volt, mintha meg sem értette volna.
Én meg csak néztem, hogy most mi szállta meg, hogy így megváltozott.
Szerintem az ilyen embereknek valami nagyon nem stimmelt az életében, amit akkor, mikor az végre jobbra fordult kb rajtunk is megbosszulnak.
Ez inkákk szánni való, mint irigylésre méltó.
1#
Ezt érzem én is már sajnos!
2#
Szépen mondtam el, nem rázúdítottam erre csak mindig valamivel visszavágott. Mint aki fel sem fogja mit mondok. Nem tudom mit kellene megbosszulnia amikor mindig melette voltam minden szarban. Én voltam amúgy az utolsó a nagy régi barátai közül, mindenki elkopott melőle.
3#
Az a baj vele, hogy a végletek embere vagyok. (Ikrek) És amikor valakivel annyira jóba vagy utána furcsa a csak szinte ismerős baráti kapcsolat. Már nem is nagyon várok el tőle semmit, mert ha elvárásaim vannak akkor tuti megbánt mert csalódok benne. Az interakciók meg ezáltal csökkentek is... Már nem hívjuk egymást szinte meg beszégletés téma is kimerül a semmi poénképekben...
5#
Ezt a kérdést csak most tettem fel. Előtte csak egyszer tettem fel de másképpen egy kérdést, habár erre is vonatkozott. Azt is követted? :O
Ez nem volt igazi barátság.A "barátod" egy egoisat volt, aki kihasznált ügyesen.
Szerencse, hogy nem volt ilyen esetem, mert nálam " csak" akkor tűntek el a barátaim, amikor a p.na véglegesen beárnyékolta az életüket és emberi mivoltukat. Elmehetne mindegyik szép házi papucsnak, csak pompont kéne varrni rájuk....
7#
Jól megláttad a lényeget! Iszonyatosan önimádó és egoista lett! Kihasznált rendesen és észre sem vettem csak utólag... csak nem tudom miért nekem fáj ez. Olyan nekem is volt aki nagy haver, majd ha van nő akkor nem látjuk egy ideig mert vele van. Aztán úgy is mindig visszajött de már nem tudtuk komolyan venni a társaságban. Sose értettem amúgy az ilyeneket! Nekem ha volt nőm akkor mindig összehoztam a haveri társasággal is. Szülinapok, főzések, bulik. Úgy gondoltam nem kell elszeparálódni, mindenkinek jó a társaság.
Sajnálom, ez az illető valóban nem volt barátod sem, nemhogy igaz barát. Kihasznált lelkiismeret nélkül. Viszont legalább már többet nem árthat neked, mert nem része már az életednek.
Saját tapasztalatok alapján tudom mondani, létezik olyan is, hogy azért megy tönkre egy stabilnak hitt barátság, mert az egyik félnek nagyon jól, míg a másiknak nagy pocsékul mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!