Volt már, hogy a munkahelyeden annyira nem voltak megfelelőek az eszközök, vagy csak egész egyszerűen nem tetszett és lecserélted? Vezetőség mit szólt?
Volt, kis, induló cégben az előző asszisztens egy nyomógombos telefont vett kártyás előfizetéssel, mellé saját névre, nem cégesre. A dolgok folyton pörögtek, rohangáltam a városban és én a saját telefonomról írtam a leveleket és állandóan lejárt a mobilnetem. Írtam email, hogy intézni kell a telefont, mert a könyveléssel is probléma lesz és a telefon is egy nagy nulla, sose érem el a társtulajdonost, az egyetlen olyan vezetőt, aki az országban van. Mikor az előfizetést csináltam megvettem a legolcsóbb okostelefon is.
A társtulajdonos tett rá egyszer megjegyzést, de mondtam neki, hogy muszáj volt, mert sose lehetett elérni a telefonját és mindig azonnal elfogyott a saját mobilnetem, hogy a kis nyomógombos telefonon nem lehetett emailezni. Én nagyon jól tudtam, hogy a csávó csak blokkolta a hívásokat, de ezt nem vallhatta be se nekem, se a partnernének, szóval ennek köszönhető kaphattam egy új telefont. 🤷🏼♀️😂 És finoman vette a lapot is, hogy ezt nem csinálhatja tovább, vagy kiderült, hogy csomó probléma rajta áll, és nem is a telefonon... :D
Amúgy gondold meg ezt, kis cégnél ezt hellyel közel meg lehet tenni. Nagyobb cégnél ezt már nem igazán, ha nagyon rossz az IT toolok minősége, akkor kérjétek a vezetőtöket, hogy ezt eszkalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!