Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek? Görcsben a gyomrom...

Mit tegyek? Görcsben a gyomrom, ma is egész nap sírtam, egyszerűen nincs erőm bemenni hétfőn újra dolgozni.

Figyelt kérdés
Hogyan vegyek erőt magamon? Ez a 2 hét pillanatok alatt leszállt, és ami ettől is kibírhatatlanabb, hogy április 17 ig minden egyes nap dolgozom, kivétel nélkül hétvégén is :(

jan. 4. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Menj vissza dolgozni, gyűjts bizonyítékokat arra hogy nem adták/adják ki a törvényesen járó pihenőnapokat, aztán állj a sarkadra. Vagy ha még erre se vagy képes akkor tényleg mondj fel, ne legyél már rabszolga...
jan. 5. 12:09
 12/17 anonim válasza:
hétvégén is? ez nem legális.
jan. 5. 23:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen. Pedagógus vagyok és csak akkor mehetek szabira, mikor szünet van. Az meg sajnos április közepén lesz csak. És minden szombaton és vasárnap is van kötelező iskolai rendezvény, amin kötelező részt venni. Úgyhogy a következő szabadnapom április 17 :(
tegnapelőtt 00:22
 14/17 anonim válasza:
akarhogy olvasom ezt ez nem legális, szerintem keress uj minkahelyet mielobb. vagy akar fordulhatnal a munkaugyi osztalyhoz. ilyet nem lehet.
tegnapelőtt 06:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Milyen iskola ez, hogy hétvégén is be kell menni?
tegnapelőtt 08:36
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

"És minden szombaton és vasárnap is van kötelező iskolai rendezvény, amin kötelező részt venni."

Itt bukott meg az egész, ez egy gyenge KAMU!!! Ilyen iskola nem létezik. Kérdező, szánalmas vagy, hogy ilyeneket találsz ki.

tegnapelőtt 09:07
 17/17 anonim válasza:

16

igaz, en is ereztem, hogy elegge santit a dolog, de itt sajna mindent kinezek.

tegnapelőtt 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!