Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Behívtak egy helyre holnapra...

Behívtak egy helyre holnapra próbamunkára valamint jövőhétre. Ezek a napok alkalmi munkavégzés keretében lennének. Viszont semmit sem kértek mindeddig?

Figyelt kérdés
Alkalmi munkavállalót ugye adott nap 9:00-ig lehet bejelenteni. Kicsit érdekes, mert a megbeszélés után annyit se mondtak, hogy kell taj, adószámot hoznom. Voltam már alkalmi munkán, de ott mondták, ha jössz reggelre ne felejtsd el ezen iratokat, mert nem tudunk bejelenteni. Nem akarnak bejelenteni, vagy csak elfelejtették? Ha reggel megyek, akkor kinek szóljak ezzel kapcsolatban, ha az irodán még bent sincs senki?
dec. 12. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogy, próbanap az ingyenmunka.. ezért nem vállalja senki. Valamire való munkahelyen nincs ilyen.
dec. 12. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem csak nem mondták, mert alap, hogy a legtöbb iratod nálad van eleve. A TAJ nem biztos, de mondjuk nekem az fel van írva a telefonba.
dec. 12. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem 9-ig lehet jelenteni, munkakezdésig bármikor lehet jelenteni. A törlés tehető meg 9-ig.

Amúgy kétesélyes, de ha hangsúlyozták hogy alkalmis bejelentéssel, akkor ezt csak nem véletlenül tették.

dec. 12. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ingyen munkára várnak. ne menj. ez a cég minden, csak nem korrekt.
dec. 12. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lenne megkérdezni, hogy mi az eljárás náluk, mint hogy itt telebeszélik a fejed és öten négyfélét írnak. Ha az megfelelő akkor elmész, ha nem tetszik akkor már ott lemondhatod.
dec. 12. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Reggel kell kezdenem, 7-kor és a bejelentés adott nap 9-ig tehető meg. 3-as rosszul írod. Adott nap munkakezdés után is megtehetik, de maximum 9-ig. Csak mi van, ha semmi vezetővel, főnökkel nem találkozom addig? Mondjuk az irataimat elkérhették volna tegnap vagy ma is. A törlés viszont bejelentés után 2 órán belüli időtartamig visszavonható. Azaz pl: 8:30 bejelent, de nem jelensz meg mondjuk 10-ig (9-kor kezdenél.. azt még vissza tudják vonni).
dec. 12. 21:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor kezdéskor említsem meg a főnöknek, ha pedig senki olyan nincs, akkor műszakvezetőnek szólók és majd kiderül mi, hogy lesz. Igen, így beszéltük meg, de csak 6 napom lenne így, utàna mehetek át normális bejelentett munkaszerződésre. Ezt én megértettem és el is tudom fogadni, mert ugye derüljön ki maradok, nem, tetszik a munka avagy sem. Csak érdekes, hogy nem kérték előre el az adataim, de gondolom nem hazudoztak és megoldják.
dec. 12. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Megcsinálhatják hogy behívnak próbanapra, aztán nap végén adnak egy nevetséges összeget, amiért ráadásul te kopogtatsz, persze otthagyod őket a πcsába, aztán jön a következő ember akivel ugyanígy szívóznak. Vannak ilyen alja, becstelen munkahelyek.
dec. 13. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!