Hogy oldjátok meg a munkavégzést otthonról, ha elmegy az áram?
Ma is voltak fennakadásaim, de leginkább egy tavalyi szituáció jutott eszembe: itthonról dolgoztam, arra ébredtem reggel hogy leesett kb 30 centi hó, nincs áram az egész környéken.
Még annyi szerencsém van, hogy laptopom van, az bírja akksiról egész nap, de a net ugye problémás. Ha tudok akkor veszek mobilnetet (mint pl. ma), de a tavalyi alkalomnál a környéken az adótornyok is lehaltak, nem volt mobilhálózat se... 8-tól délig nem tudtam dolgozni.
Hasonló esetben mit csináltok, akik otthonról dolgoztok (vagy akár ha munkahelyen nincs áram)? Hogy oldjátok meg? Emiatt fogyjon a szabadnap?
Természetesen leginkább azok válasza érdekelne, akiknek a munkájához kell számítógép és internet. :)
2-es vagyok pl erre gondoltam:
De a Yettelnek meg a Vodafonenak is van, emlékszem a reklámokra.
Munkahelyen és itthonon is van szünetmentes és aggregátor.
Optikai inernet nálunk áram nélkül is működik, távközlős központban is van aggregátor.
Van mobilnetem céges és privát is de arra sose került sor csak kipróbálás erejéig.
Ezt a szünetmentes wifi dolgot megnézem, köszönöm! Jól hangzik, bár nem tudom hogy mikor leszakadnak a vezetékek a környéken, akkor gondolom nem jön net se...?
Sajnos bemenni nem tudok csak úgy. Főleg ha havazás van, és a közlekedésben is fennakadások vannak. :(
8
Én se csak úgy megyek be hirtelen. Ezekről a karbantartásokról hetekre előre szól a MVM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!