Mit jelent az hogy jön a fekete leves?
Figyelt kérdés
Idézem:
Jövök be dolgozni és az egyik ügyintéző beszélgetett a főnökömmel és azt hallottam hogy na megjött Andrea azaz (Én) és jön a fekete leves
Ezt így hallottam
De nem mondott a főnököm semmit
febr. 4. 15:01
1/5 anonim válasza:
A "jön a fekete leves" kifejezés egy magyar szólás, ami arra utal, hogy valami nehéz, problémás vagy kellemetlen dolog fog következni.
2/5 anonim válasza:
Arra utal, hogy vagy te fogsz problemazni vagy veled fognak. De lehet, hogy csak ki akarnak kesziteni ilyen oiti megjegyzesekkel.
4/5 anonim válasza:
Akkor használják ezt, amikor tudják, hogy egy olyan feladat, dolog következik, ami kikerülhetetlen és nehéz, problémás, vagy biztosan valamilyen kellemetlenséggel jár.
Jelen esetben vagy ugratni akartak, vagy kötekedtek, vagy egyfajta kritikát fogalmaztak meg irányodba, vagy egymás közt poénkodtak.
5/5 anonim válasza:
Úristen, nekem az jutott eszembe, ha ezt a kifejezést nem hallottad még, akkor nem lehetsz a legélesebb kés a fiókban, nem csoda ha a munkahelyeden ilyen kifejezést társítanak a személyedhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!