Milyen kórházban dolgozni? Kórházi dolgozók, ti mivel foglalkoztok és hogy telik egy napotok?
Figyelt kérdés
febr. 4. 15:15
1/2 anonim 

válasza:

Ezerféle munkakör van.
Nagy általánosságban a legtöbben nővérként vagy (szak)asszisztensként dolgoznak.
A légkör szempontjából sokat számít, milyen az osztályvezető főorvos és a főnővér.
Mivel sok ember dolgozik együtt, ráadásul sok nő, sok az egymás közötti konfliktus.
Mivel emberekkel foglalkoznak, adódik konfliktus betegekkel ill. hozzátartozóikkal is. A betegek között felvonul az egész társadalom: a szegények, a gazdagok, a szerények, a dölyfösek, az együttműködőek és a subribunkók - és persze mindezek átmenetei is. Nem mindenkivel könnyű szót érteni, hogy finoman fogalmazzak.
Én férfi vagyok és régebben dolgoztam kórházban, de betegekkel nem volt személyes kapcsolatom. Ilyen munkakör is van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!