Volt már olyan, hogy jól érezted magad egy munkahelyen, és ez egyik napról a másikra megváltozott? Ha igen, mi volt ennek oka?
Figyelt kérdés
Például új kolléga vagy vezetőség érkezése, munka átszervezése, vagy milyen körülmények idézték ezt elő?febr. 4. 11:26
1/18 anonim 

válasza:

Volt, közvetlen felettesem távozása - aki kompetens, emberséges és akivel nagyon jó volt együtt dolgozni.
2/18 anonim 

válasza:

A jó fonok elment és ket kocsog jott helyette
3/18 anonim 

válasza:

Alvállalkozóként a legjobb helyről le kellett vonulnunk és utána elkezdődött a hanyatlás.
4/18 anonim 

válasza:

Igen. Egy 24 órás műszakba egy nyomorultat tettem mellém. Előtte egy velem egyidős, ellenkező nemű ember volt, akivel nagyon jól kijöttünk, és jól össze tudtunk dolgozni. A másik semmire nem volt jó, hátráltatott, és okoskodó, kibírhatatlan fszfej volt.
6/18 anonim 

válasza:

Mikor még egyszer annyi munkát ráyóznak az emberre, mint ami alapból kiteszi a 8 órás munkaidőt.
7/18 anonim 

válasza:

Hónapokig vittem a saját munkám mellett egy kollégáét, aki felmondott és élveztem, jól is ment. Majd mikor megpályáztam a pozíciót, azzal utasítottak el, hogy nincs meg a kellő végzettségem és tapasztalatom, aztán hoztak egy pályakezdőt. Utána meg is kaptam feladatként, hogy tanítsam be, de a feladatok közül a nemszeretem munkák megmaradtak nekem.
Sikerült vele lenullázni az előző majdnem hét évet, amíg jól éreztem magamat.
8/18 anonim 

válasza:

A volt főnököm hozott egy rossz döntést és átadta az irányítást egy nagy cégnek, eladta a többségi tulajdont. Elindult a mélyrepülés. Addig emberként kezeltek minket és családias kis cég voltunk, azután viszont beépültünk egy nagy cégbe és semmi emberség nem volt az új vezetőségben. Megvontak juttatásokat, kevesebb lett a fizetés, többet kellett dolgozni, de a túlóra nem lett kifizetve ... stb. Szinte mindannyian több, mint tíz évig dolgoztunk ott, de ezután lassan eljött mindenki a cégtől.
9/18 anonim 

válasza:

Ja és amikor felmondtam a cégnél, felhívtam a régi főnököt és megköszöntem neki, hogy ott dolgozhattam és nagyon sajnálom, hogy tönkre lett vágva, amit ő épített fel a testvérével. Elsírta magát a telefonban.
8-as voltam.
10/18 anonim 

válasza:

Új vezetőség jött, de volt olyan is egyszerre meghülyültek a kollégák talán munkahelyféltés miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!