Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan, hogy jól...

Volt már olyan, hogy jól érezted magad egy munkahelyen, és ez egyik napról a másikra megváltozott? Ha igen, mi volt ennek oka?

Figyelt kérdés
Például új kolléga vagy vezetőség érkezése, munka átszervezése, vagy milyen körülmények idézték ezt elő?
febr. 4. 11:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült, hogy az egyik új munkatársam a hátam mögött szervezkedett ellenem, hogy megkapja a pozícióm.
febr. 4. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor év elején közlik, hogy pontosan nulla forinttal fog emelkedni a fizetésem miközben az árak mennek az egekbe az elég demotiváló.
febr. 4. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kell felmondani
febr. 4. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elmentek többen tavaly ès nem találunk helyükre embert. Egyszerűen nem bírom, annyi a munka. A fizunk pedig semmit nem emelkedett januártól, pedig számítottam rá, hogy legalább kompenzálják a túlterheltsègünk, de nem.
febr. 4. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kell megcsinalni amennyit birsz

Én sose sittem el a munkat

Ha jott a fonok pofazni hogy lassu vagyok azt gondoltam magamba hogy “akkor vegyél fel embereket kocsog”

Tobb penzt ugyse kapok akkor minek siessek?!

febr. 4. 20:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt. A kedvenc csoportvezetőm távozása. Tényleg egyik napról a másikra, teljesen váratlanul.
febr. 4. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Új főnök jött. Volt 7 szép évem a régi főnökkel, aztán 1 év az új k.csöggel, majd leléptem.
febr. 5. 10:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Masik muszakba uj fonok jott, egy honapon belul 80 ember allt fel hogy felmondanak ha nem ba***ák ki rogton

Valamelyik nagyobb fonoknek volt a rokona

febr. 5. 11:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!