11/19 Kései Sirató válasza:
Igen, mert a főnöknő szcientológia egyház tagja és rám akarta kényszeríteni, hogy én is az legyek, vagy legalább adjam oda az egyházának a fizetésem negyedét.
12/19 anonim válasza:
Minden munkahelyemen én mondtam fel. Különböző okok miatt.
13/19 anonim válasza:
Kevés pénz, reggeltől estig benn voltam, de ahhoz képest amit beletettem elég kevés volt. Illetve volt egy olyan ahol, utáltam a munkakört is, és nem is illett hozzám. Léptem
14/19 anonim válasza:
Az élet hozott egy olyan állást amit régebben is szerettem volna csinálni. Nem volt biztos munka de mindenképp ki akartam próbálni ha nem teszem akkor később megbántam volna. Ezért ott hagytam a biztos helyemet és felmondtam. Azóta évek teltek el és jobban keresek és szeretem is amit csinálok. Úgyhogy nekem megérte. Viszont akkor abban a helyzetben nagyon bizonytalan volt az egész és sajnáltam kicsit hogy el kell mennem. Nosztalgiábol csináltam fotókat arról a helyről ahol sokat voltam. Kicsit meg is könnyeztem mert azért hozzàm nőtt a hely. A főnökeimnek is mondtam hogy semmi bajom nem volt a helyjel de erre a lehetőségre régebben is vágytam. Persze megértették mondták ha nem menne akkor bármikor várnak vissza. Úgyhogy tulajdonképpen ez is bátorított.
15/19 anonim válasza:
Én ezek miatt:
-Félreértett információkból kerekedett gonosz pletyka, ami úgy elfajult, hogy már nem tudtam magam utólag tisztázni.
-Nevetségesen alacsony fizetés heti hét nap folyamatos melóért.
-Felvettek, de betanítani már nem volt kapacitásuk, a kollégák pedig elhavazva nem tudtak segíteni. Állítólag ott ezért volt mindig új ember, várták a messiásukat, aki a semmiből majd megtanulja. Várják azóta is.)
16/19 anonim válasza:
Kocsog volt a fonok, nyomorekok voltak a munktarsak, meguntam a munkat, szar volt a fizetes, nem engedtek fejlodni stb
17/19 anonim válasza:
Persze. Egyszer állandó éjszakás fizikai melót hagytam ott irodaiért. Aztán meg egy irodait egy másikért, mert roppant toxikus volt a főnököm.
18/19 anonim válasza:
Mindig felmondtam. Fel is mondok ha már a gyomrom nem bírja! Inkább mint hogy belebetegedjek!
19/19 Senior Séf válasza:
Ja, 40 éve a vállalati üdülő ebédlőjében telefonhoz hívtak; A főnököm valami sosem létezett közműtérképet keresett rajtam. A szabadságom alatt, ebédidőmben. Megkérdeztem, nem vagyunk-e rokonok, mert nagyon hasonlít az apám fa5zára... Azt hittem, mire visszaérek a céghez, a portán vár a munkakönyvem, de nem, nekem kellett felmondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!